Connect with us

HANDBAL

Horaţiu Paşca: “HC Zalău pleacă cu prima şansă”


Antrenorul celor de la CSM Bistriţa le vede favorite pe zălăuance şi consideră Zalăul una dintre cele mai bune echipe din Liga Naţională


După succesul obţinut sâmbătă cu Kastamonu, HC Zalău are parte de un nou adversar dificil, de această dată în Liga Florilor. Astfel, gruparea antrenată de Gheorghe Tadici se va deplasa la Bistriţa pentru duelul cu CSM, o echipă care nu a mai pierdut de şase meciuri.

Horaţiu Paşca, antrenorul gurpării bistriţene consideră acest duel ca fiind unul dificil, având în vedere că HC Zalău este una dintre cele mai bune echipe din Liga Naţională.

“HC Zalău este una dintre cele mai bune echipe din Liga Naţională, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Zalăul are un parcurs foarte bun în Cupa EHF şi a adus multe puncte pentru coeficientul României. Din punctul meu de vedere, HC Zalău porneşte favorită, dar jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri şi avem şansa noastră. Venim după o perioadă bună de şase meciuri fără înfrângere, avem şi un moral bun, dar meciurile cu HC Zalău sunt întotdeauna imprevizibile şi rămân la părerea că adversara are prima şansă în acest meci”, ne-a declarat Horaţiu Paşca.

Vezi AICI avancronica partidei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL