Connect with us

HANDBAL

Meci dificil la Bistriţa pentru HC Zalău


În această după-amiază, HC Zalău are parte de o partidă grea în cadrul etapei a XIX-a din Liga Florilor, urmând să joace pe terenul unei echipe incomode, formaţia bistriţeană având patru victorii şi două remize în ultimele şase jocuri


Chiar dacă a încercat să facă faţă cu brio pe ambele fronturi, HC Zalău nu a reuşit întocmai acest lucru, iar în Liga Naţională s-a îndepărtat de primele patru locuri. În plus, formaţia zălăuană a căzut pe locul 6, având în vedere că a pierdut la Braşov, iar meciul cu SCM Craiova din etapa trecută a fost amânat. În faţa formaţiei lui Gheorghe Tadici a trecut CSM Bistriţa, o grupare care în acest sezon se luptă pentru o calificare în cupele europene. Formaţia bistriţeană este următorul adversar al Zalăului în campionat, partida urmând a avea loc miercuri, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bistriţa.

Între cele două echipe au mai fost până acum trei partide directe, iar toate au fost câştigate de HC Zalău. La ultimul joc de la Bistriţa, meciul s-a decis la un gol, iar şi de această dată, se anunţă o partidă dificilă pentru zălăuance, care întâlnesc o echipă ce traversează un moment foarte bun şi care are în lot o serie de jucătoare cu experienţă precum Oana Chirilă, Maga Paraschiv, Nicoleta Dincă, Laura Pristăviţa sau Almudena Rodriguez.

CSM Bistriţa nu a pierdut niciun meci din acest retur, iar în ultimele şase jocuri are patru victorii şi două remize. Echipa lui Horaţiu Paşca a câştigat cu Universitatea Cluj, atât în Cupa României, cât şi în campionat, iar celelalte două victorii au fost obţinute cu CSM Slatina şi chiar în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea. Adversara Zalăului şi-a mai trecut în cont în această perioadă şi două remize preţioase, cu vicecampioana Dunărea Brăila şi cu fruntaşa SCM Craiova.

Înaintea acestui joc, CSM Bistriţa are patru puncte în faţa lui HC Zalău, dar şi un meci mai mult jucat. Având în vedere situaţia din clasament, confruntarea dintre cele două echipe este extrem de importantă în privinţa locului 5, poziţie la care mai pot spera încă trei echipe. Chiar dacă înaintea acestui joc, antrenorul Horaţiu Paşca consideră că HC Zalău este favorită, acest aspect nu este relevant, având în vedere că gruparea de sub Meseş pare mult mai obosită după ce în primele două luni din acest an a jucat nu mai puţin de 15 meciuri oficiale în campionat, Cupa EHF şi Cupa României.

Partida dintre CSM Bistriţa şi HC Zalău se dispută miercuri, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bistriţa, la acest joc urmând să fie prezenţi şi o parte din membrii galeriei zălăuane, cărora clubul le va pune la dispoziţie un microbuz. La meciul tur de la Zalău, echipa lui Tadici a câştigat cu 32 – 29, după ce la pauză, tot HC Zalău era în avantaj cu 18 – 14.

Miercuri, ora 18.00, Sala Polivalentă din Bistriţa: CSM Bistriţa – HC Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL