Connect with us

HANDBAL

Junioarele 1 de la CSS Zalău, “răpuse” pe teren propriu


Cele mai mari junioare de la CSS Zalău nu au avut nicio reacţie în faţa celor de la CSS Viitorul Cluj şi au cedat jocul la o diferenţă de 10 goluri


Vineri după-amiază, de la ora 16.30, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău a avut loc duelul dintre CSS Zalău şi CSS Viitorul Cluj, meci contând pentru etapa a şaptea din cadrul campionatului naţional rezervat categoriei de vârstă junioare I.

Situaţia din clasament a CSS-ului nu este una foarte roz, iar sălăjencele ocupă doar ultimul loc. Totuşi, trebuie menţionat faptul că Zalăul joacă mai mult cu junioarele II la acest nivel, având în vedere că mai multe fete din echipă au suferit accidentări sau altele pur şi simplu au decis să renunţe la handbal.

Totuşi, adversarul de vineri, CSS Viitorul Cluj a fost unul mai accesibil, mai ales că venea după patru înfrângeri la rând cu Mara Baia Mare, CSS 2 Baia Mare, Odorheiul Secuiesc şi Fleseriu Sebeş.

Astfel, jocul din prima repriză a fost unul destul de echilibrat, iar cele  două echipe au oferit un handbal bun şi ofensiv. La pauză, clujenecele au intrat în avantaj, scor 14 – 16.

În repriza secundă, jocul a fost controlat de handbalistele din Cluj şi uşor-uşor, CSS Viitorul Cluj a început să se desprindă pe tabela de marcaj, profitând de erorile zălăuancelor la aruncările de la 7 m. În cele din urmă s-a terminat 24 – 34, iar CSS Zalău rămâne pe ultimul loc, poziţie de pe care va aborda şi jocul de la LPS Fl. Fleseriu Sebeş.

“Din evoluţia scorului se poate observa că nu am reuşit să ţinem piept echipei din Cluj decât o repriză. Pe fondul unor ratări de la 7m, cât şi a diferenţei de pregătire fizică, evoluţia echipei din repriza a doua a meciului a dus la rezultatul final”, ne-a spus Gabriela Muntean.


CSS Zalău – CSS Viitorul Cluj 24 – 34 (14 – 16)

CSS Zalău: Camelia Gorgan, Paula Borciu – Andrada Groza (7 goluri), Andreea Ţurcaş (6), Gabriela Truţă (5), Emanuela Vitişan (2), Tonia Crişan (2), Szabo Imola (1), Olivia Truţă (1), Jessica Jula, Andreea Crişan, Daniela Găurean şi Alexandra Pop. Antrenor: prof. Gabriela Muntean


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL