Connect with us

FOTBAL

Ultimă oră: S-au amânat fazele finale de la Cupa Primăverii


Această decizie a fost luată vineri de către oficialii de la AJF Sălaj, ca urmare a vremii total nefavorabile pentru fotbal


Vremea rea care s-a abătut şi asupra judeţului nostru în această săptămână, dă peste cap şi competiţiile fotbalistice.

Sâmbătă, la Baza Titan Arena urmau să se joace fazele finale ale Cupei Primăverii, atât la Liga a IV-a, cât şi la Liga a V-a, însă oficialii de la AJF Sălaj au decis să amâne această etapă care urmare a vremii total nefavorabile pentru fotbal..

“Urmare a condiţiilor meteo total nefavorabile, desfăşurării competiţiei ,,Cupa Primăverii,, 8 PLUS 1,ediţia a II-a, programată pentru sâmbăta 3 martie 2018, Liga IV şi V, la Baza Sportivă Titan Zalău ,se amână. Au fost anunţate echipele calificate iar data reprogramării va fi anunţată”, se arată în comunicatul emis de AJF Sălaj.

Sporting Zalău – Agronova Dragu şi Cetatea Almaşu – Olimpia Rus sunt semifinalele la categoria Liga a V-a, în timp ce la categoria Liga a IV-a se vor duela în penultimul act Unirea Mirşid – Benfica Ileanda şi Sportul Şimleu – Cetatea Buciumi. Învingătoarele vor juca în finala mare, iar învinsele se vor duela pentru locurile 3 – 4.

Dacă vremea nu se îndreaptă până săptămâna viitoare şi startul returului din Liga a IV-a programat pe 11 martie ar putea fi amânat, o decizie în acest sens urmând să fie luată până marţi.

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL