Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Vlad Opriş n-a semnat cu UTA, dar a rămas în Liga a II-a


Puternicul fundaş central sălăjean nu a rămas alături de gruparea arădeană, însă a semnat un contract valabil până în vară cu Foresta Suceava, o altă grupare din al doilea eşalon fotbalistic. La gruparea moldavă, sălăjeanul este antrenat de Florentin Petre


Vlad Opriş este printre puţinii fotbalişti sălăjeni care reprezintă judeţul nostru în ligile superioare ale fotbalului românesc. Plecat de mic din Şimleu Silvaniei, acesta nu a evoluat nici măcar un minut pentru vreo echipă sălăjeană de seniori într-o competiţie organizată de FRF. Munca şi talentul său l-au dus la Juventus Bucureşti, însă gruparea din capitală a decis să îl împrumute în prima parte a acestui sezon la CS Baloteşti. Totuşi, după câteva evoluţii bune acolo, Vlad Opriş a decis că este mai bine pentru toată lumea să plece de la formaţia ilfoveană.

Fotbalistul impresariat de Ana Maria Prodan a fost propus la UTA Arad, acolo unde s-a luptat pentru un loc în echipă cu un fundaş moldovean. Sălăjeanul a evoluat în mai multe partide amicale pentru cea mai titrată echipă din provincie, însă din păcate, antrenorul arădenilor a decis să-l păstreze în lot pe fundaşul din Moldova.

Cu toate acestea, Opriş nu a dus lipsă de oferte şi imediat şi-a găsit un alt angajament, tot la nivelul Ligii a II-a. Astfel, fotbalistul şimleuan a semnat un contract valabil până în vară cu Foresta Suceava, echipă care este antrenată de carismaticul Florentin Petre.

“Am semnat cu Suceava până în vară. Mister este un antrenor foarte bun şi îmi place ce colectiv am găsit aici. Multe nu am ce să spun, vreau să vorbesc în teren”, a spus fotbalistul  pentru Sportul Sălăjean.

Să spunem că Vlad Opriş a debutat deja la noua sa echipă, în meciul de pe teren propriu împotriva celor de la Dacia Unirea Brăila, într-un meci foarte important în privinţa luptei pentru salvarea de la retrogradare. Cu fundaşul sălăjean titular şi integralist, Foresta Suceava a reuşit să câştige la limită duelul cu brăileni, în prelungirile partidei.

La finalul partidei, şi antrenorul echipei moldave s-a anunţat destul de mulţumit de atitudinea jucătorilor săi. „Atitudinea jucătorilor m-a bucurat foarte mult, într-un joc în care s-a văzut toată munca depusă până acum. Am reuşit să-i motivez şi să-i aduc la un nivel de pregătire foarte bun, asta ţinând cont că doar ieri am apucat să ne antrenăm pe iarbă, pe un teren îngheţat. Mi-a plăcut cum s-a descurcat echipa în acest meci şi cred că Dumnezeu a fost astăzi cu noi. Adversarii au avut o atitudine bună, au avut două bare, dar până la urmă fotbalul este pe puncte şi sunt foarte fericit c-au rămas la noi”, a explicat Florentin Petre, pentru colegii de la Monitorul de Suceava.

Să spunem că la Foresta Suceava, Vlad Opriş va fi coleg şi cu Paul Mateciuc, fostul jucător al celor de la FC Zalău. Cei doi se vor lupta pentru acelaşi post, fundaş central.  După această victorie, Foresta ocupă locul 15 în clasament, primul deasupra liniei salvatoare, având 23 de puncte, cu un punct mai mult decât următoarea clasată, Ştiinţa Miroslava.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL