Connect with us

ALTE SPORTURI

Opt medalii pentru veteranii sălăjeni la Naţionalele în sală


Petru Bologa, Lidia Angelescu şi Raluca Prodan au reprezentat CSM Zalău la Campionatul Naţional de Sală Masters de la Bucureşti, acolo unde au reuşit doar clasări pe podium


La finalul săptămânii trecute, în sala de atletism  din cadrul Complexului Sportiv Naţional Lia Manoliu din Bucureşti, a avut loc ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Sală Masters 2018.

La startul acestei ediţii destinate sportivilor veterani, s-au aflat şi Petru Bologa, Lidia Angelescu şi Raluca Prodan, de la CSM Zalău. Fiecare dintre cei trei reprezentanţi ai judeţului nostru a participat la mai multe probe şi chiar s-au remarcat într-un mod special, reuşind clasări pe podium la fiecare probă.

Cu toate că s-a aflat pentru prima dată la un concurs de o asemenea anvergură, Lidia Angelescu (63 de ani) a avut prestaţii foarte bune şi chiar a reuşit să obţină locul 1 la proba de 400m, din cadrul categoriei de vârstă +60.

Rodica Prodan (68 de ani) şi Petru Bologa (80 de ani) au fost ceva mai “aventuriei” având în vedere că au şi o experienţă mai vastă şi au concurat la trei probe. Sportiva din Var a reuşit să cucerească primul loc la probleme de 200m şi 3.000m, în cadrul categoriei de vârstă +65 de ani, precum şi un loc doi la proba de 60m.

De asemenea, Petru Bologa a reuşit şi el să strângă două medalii de argint şi una de bronz la Campionatul Naţional de Sală Masters de la Bucureşti. Sportivul de la CSM Zalău s-a înscris la probele de 1.500m şi 800m şi “împins” de o ambiţie rară, acesta a cucerit locul 3 la prima probă şi locul 2 la cea de-a doua. Totuşi, Petru Bologa nu s-a mulţumit cu atât şi a concurat şi la proba aruncarea greutăţii. Aici, Bologa a fost foarte aproape de primul loc, însă aruncarea sa de 7.08m a fost suficientă pentru locul 2. Pe primul loc s-a situat Ilie Ivanovici, din Găieşti, cu o aruncare de 7.80m.

“Sunt foarte mulţumit. Perioada de pregătire a fost ceva mai slabă, dar sunt mulţumit de ceea ce am reuşit. La proba de 800 de metri am participat pentru prima dată şi a fost o probă destul de grea, dar, zic eu, rezultatele sunt satisfăcătoare. La vară, vom participa în aer liber şi acolo vreau să mă revanşez în faţa unor adversari”, ne-a spus Petru Bologa.

245 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI