Connect with us

FOTBAL

Campioana şi vicecampioana Sălajului se duelează în semifinalele Cupei României


“Capul de afiş” al penultimului act este confruntarea dintre Dumbrava Gîlgău şi Rapid Jibou


Cu ocazia Adunării Generale a AJF Sălaj de vineri s-au stabilit şi semifinalele fazei judeţene a Cupei României. Tragerea la sorţi a avut loc la finalul şedinţei în prezenţa reprezentanţilor celor patru echipe, Marius Paşca (Dumbrava Gâlgău), Marius Stana (Rapid Jibou), Ioan Eugen Lazăr (Cetatea Buciumi) şi Vlad Ortelecan (Someşul Someş Odorhei).

Nu s-a ţinut cont de “capi de serie”, iar prima echipă extrasă a fost desemnată gazda întâlnirii. Sorţii au decis şi un meci “de foc”, astfel că în semifinale va avea loc derby-ul dintre Dumbrava Gâlgău şi Rapid Jibou, partida urmând a avea loc pe terenul campioanei. Cele două formaţii s-au mai întâlnit de două ori în prima parte a sezonului, iar Rapid Jibou a câştigat atât Supercupa Sălajului, cât şi meciul din ultima etapă a turului de campionat.

În cealaltă semifinală, singura echipă din Liga a V-a – Someşul Someş Odorhei va juca la Cetatea Buciumi, formaţia condusă de Ioan Eugen Lazăr fiind marea favorită în faţa liderului din Seria Est. Dacă acum două sezoane, Cetatea Buciumi a fost eliminată în această fază a competiţiei de Rapid Jibou, acum, gruparea antrenată de Dan Lucaciu are şanse mari să bifeze o performanţă notabilă, calificarea în finală. Semifinalele se vor juca cel mai probabil într-o zi de miercuri, iar finala Cupei României va avea loc în iunie, după terminarea campionatului Ligii a IV-a.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 28 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL