Connect with us

HANDBAL

Junioarele 3 de la CSS Zalău au “spart gheaţa” în acest an


Elevele profesoarei Livia Sabou au reuşit să obţină prima victorie din acest an, după ce au trecut de CS Alpha Oradea, chiar pe terenul echipei din judeţul Bihor


CSS Zalău a avut parte de un start de sezon infernal şi în primele trei etape desfăşurate în 2018, a întâlnit primele trei clasate. Având în vedere valoarea net superioară a grupărilor mai bine clasate, CSS Zalău nu a avut nicio şansă în meciurile respectiv şi a suferit câte un eşec de fiecare dată.

Duminică, fetele Liviei Sabou s-au deplasat în Bihor, pentru duelul cu ACS Alpha Oradea, echipă situată pe locul 7 în clasament. Meciul tur, de la Zalău, a fost câştigat de micuţele handbaliste sălăjene. De altfel, ultimele patru întâlniri directe dintre cele două echipe au fost câştigate de CSS Zalău. În aceste condiţii, junioarele 3 ale secţiei de handbal de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău s-au deplasat pline de încredere că vor putea obţine prima victorie din 2018.

Această determinare s-a văzut în jocul prestat de zălăuance, care au pus repede stăpânire pe joc şi încet-încet au început să se distanţeze pe tabelă. La pauză, fetele Liviei Sabou aveau avantaj de patru goluri, luând o opţiune serioasă pentru victoria finală. Totuşi, în partea secundă, handbalistele din Oradea au prestat un joc mult mai bun şi mai exact şi au început să recupereze din deficit.

De remarcat, din nou, a fost prestaţia portarului Ştefania Mocuţ, care cu intervenţiile sale salvatoare şi-a ţinut echipa în avantaj. În cele din urmă s-a terminat jocul cu victoria Zalăului la trei goluri diferenţă, însă antrenoarea Livia Sabou s-a arătat puţin dezamăgită de acest rezultat, considerând că se putea obţine mult mai mult de la acest joc, dar şi de faptul că Zalăul a primit gol la ultima faza a meciului.

“Remarc din nou prestaţia Ştefaniei Mocuţ. În ceea ce priveşte evoluţia echipei şi ce adversar am avut în faţă, consider că se putea mult mai bine. Sunt mulţumită şi nu prea. Ne aşteptam să câştigăm, dar aveam alte speranţe pentru acest joc”, ne-a spus Livia Sabou.

 


CS Alpha Oradea – CSS Zalău 16 – 19 (7 – 11)

CSS Zalău: Ştefania Mocuţ – Mara Pop, Natalia Iepan, Denisa Varga, Karina Ghinea, Denisa Ghiulea, Sonia Udrescu, Alexandra Ţap, Baczo Bianka, Emanuela Zahorte, Gîrbouan Daria, Kurti Andrea, Beatrice Roş, Andreea Serencu şi Alexia Suciu. Antrenor: prof. Livia Sabou


764 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL