Connect with us

FOTBAL

AS Real Crişeni se întăreşte pentru retur cu un fost fotbalist de la FC Zalău

Clasată pe locul 7 la finalul anului, gruparea condusă de Călin Morar şi Marin Dobocan vrea şi mai mult în retur. Pentru aceasta, Realul l-a achiţionat pe zălăuanul Bogdan Ember

Aflată la mijlocul clasamentului, Real Crişeni nu are un obiectiv anume pentru retur, dar îşi propune să arate mai bine şi dacă se poate să mai urce câteva poziţii în clasament.

Principalul obiectiv al echipei lui Bogdan Bărnuţiu rămâne promovarea jucătorilor tineri, cei care deja au confirmat la echipa de juniori,  care se află pe un onorabil loc 4 în clasamentul juniorilor A1.

Referitor la lotul pe care îl va avea antrenorul, să spunem că în mare parte va fi acelaşi ca şi în tur, iar în această iarnă, niciun jucător nu şi-a manifestat intenţia de a pleca.

În schimb, lotul s-a întărit, după ce a fost transferat Bogdan Ember, un jucător cu experienţă la acest nivel, care în ultimele sezoane a evoluat la Favorit Dobrin, Silvania Cehu Silvaniei, Flacăra Halmăşd şi Cetatea Buciumi, dar care a învăţat ABC-ul fotbalului la FC Zalău, unde a şi debutat în Liga a III-a.  

“În retur nu avem un obiectiv anume, dar vrem să arătăm mai bine şi să scoate cât mai mult de la fiecare meci. Vom merge pe această practică, de a promova cât mai mulţi juniori. Am reuşit să îl transferăm pe Bogdan Ember şi cred că vom rămâne cu acest lot până la finalul  campionatului. Din vară avem în plan să aducem jucători cu experienţă, iar atunci altfel se va pune problema. Până atunci, vom pune accentul şi pe juniori, iar la fiecare meci vor fi trei sau patru juniori în lotul echipei de seniori. La Real Crişeni, fotbalul este pentru comunitate şi noi suntem încântaţi când 80% din lot este format doar cu jucători din comună”, ne-a informat antrenorul, care s-a arătat foarte mulţumit de ce condiţii sunt la Crişeni.

Tehnicianul formației din Crișeni a ținut să precizeze că AS Real beneficiează de condiţii bune şi că aici există un climat bună.  “Avem condiţii foarte bune, o bază sportivă pusă la punct, vestiare moderne, iar după fiecare meci, atât echipa de seniori, cât şi cea de juniori beneficiază de o masă. În toamnă am primit echipamente noi, treninguri, geci şi pot spune că nu ne lipseşte nimic”, a mai spus Bogdan Bărnuţiu.

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri,, 21 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL