Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a pierdut la Braşov, deşi la pauză avea avantaj


Gruparea de la poalele Meseşului a controlat în totalitate prima parte a jocului, însă în repriza secundă a cedat tot mai mult teren, iar în final, Corona a reuşit să-şi adjudece victoria la patru puncte diferenţă


Perioada încărcată pentru HC Zalău continuă, iar gruparea de la poalele Meseşului este angrenată în trei competiţii, Cupa României, Cupa EHF şi Liga Florilor. Duminică, la amiază, HC Zalău a avut un duel dificil, sub Tâmpa, cu Corona Braşov. Meciul dintre cele două formaţii a fost “capul de afiş” al acestei etape din Liga Florilor.

Corona trece printr-o perioadă mai dificilă, iar HC Zalău a încercat să profite de această formă mai slabă a braşovencelor. Astfel, încă din start, zălăuancele au început în forţă, iar Roxana Rob a deschis scorul, pentru ca în primele minute, sălăjencele să se instaleze la cârma partidei, având avantaj de două goluri, 2 – 4, în minutul 6.

Totuşi, uşor-uşor, Corona a revenit, datorită formei bune a Elizei Buceschi, iar în minutul 16, braşovencele au trecut pentru prima dată în avantaj, scor 8 – 7.  Jocul spectaculos oferit de cele două formaţii a continuat, iar însă cu câteva minute înainte de pauză, două goluri ale Anei Maria Dragut şi ale Larisei Tamaş au făcut ca Zalăul să intre la cabine în avantaj, scor 14 – 16.

În partea secundă, jucătoarele Coronei Braşov au intrat mult mai motivate şi încă de la început au restabilit egalitate şi s-au instalat la conducerea jocului şi nu a mai permis Zalăului să revină în joc.

În cele din urmă, jocul s-a  terminat cu victoria Coronei Braşov, scor 30 – 26.

Mai multe detalii despre acest joc, în ziarul Sportul Sălăjean din 28 februarie.


Corona Braşov – HC Zalău 30 – 26 (14 – 16)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL