Connect with us

JUNIORI

ACS Şimleul Sport câştigă şi în deplasare!


După victoria de etapa trecută de pe teren propriu obţinută în faţa celor de la CSS 2 Baia Mare, echipa pregătită de Ovidiu Teuşan a reuşit un nou succes, de această dată în deplasarea de la Oradea


ACS Şimleul Sport este o echipă pe val în această perioadă în campionatul naţional de juniori. Astfel, gruparea de sub Măgura a reuşit etapa trecută o victorie mare, pe teren propriu în faţa celor de la CSS 2 Baia Mare. Aflându-se într-o formă bună, elevii lui Ovidiu Teuşan au dorit să lege victoriile, iar pentru a reuşi acest lucru, era nevoie ca şimleuanii să se impună în deplasarea de la LPS Bihorul Oradea.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, iar înaintea acestui duel, bihorenii erau pe locul 3, în timp ce sălăjenii erau pe 4, cu toate că echipa şimleuană are mai multe victorii.

Meciul a început destul de prost pentru formaţia sălăjeană, iar primul set le-a revenit gazdelor. Totuşi, elevii lui Ovidiu Teuşan au fost mult mai exacţi în setul II şi au reuşit să egaleze situaţia la seturi. În setul III, cele două formaţii şi-au împărţit punctele şi au mers “cap la cap”, însă în cele din urmă, LPS Bihorul Oradea şi-a adjudecat şi acest set.

Chiar dacă s-au văzut conduşi pentru a doua oară la seturi, şimleuanii nu au cedat şi în cel de-al patrulea act, voleibaliştii grupării de sub Măgura au impresionat, reuşind să câştige setul la 15.

Setul decisiv a fost şi cel mai echilibrat, dar la finalul căruia, doar echipa şimleuană s-a bucurat, având în vedere că a reuşit să-şi adjudece şi acest act şi implicit victoria finală.

Din păcate, cu toate că a câştigat, ACS Şimleul Sport rămâne pe locul 4, în spatele echipei pe care tocmai a învins-o, cu toate că şimleuanii au 6 victorii, iar bihorenii doar 3. Gruparea din judeţul vecin beneficiază de puncte bonus pentru folosirea jucătorilor cu talie.

”A fost un meci mai greu decât m-aş fi aşteptat, dar până la urmă sunt mulţumit de rezultat. Echipa din Oradea a jucat destul de bine, sunt o echipă bătăioasă. Sunt mulţumit de băieţii mei pentru că deşi au fost conduşi în două rânduri la seturi, nu au cedat şi am reuşit să câştigăm”, ne-a spus Ovidiu Teuşan.


LPS Bihorul Oradea – ACS Şimleul Sport 2 – 3 (19, -17, 21, -15, -16)

ACS Şimleul: Ovidiu Man, Paul Pop, Dan Silvăşan-Paşca, Cristian Julei, Raul Remeş, Vlad Rusu, Claudiu Săttmar – libero. Au mai evoluat: Săplăcan şi Cordon. Antrenor: Ovidiu Teuşan


 

463 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Volei

    25 February 2018 at 13:27

    Bravo băieți.Bravo Teo.A lui Faur au castigat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI