Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, înaintea meciului cu Corona Braşov:  “Încercăm să facem un meci bun”


Managerul celor de la HC Zalău consideră meciul cu formaţia de sub Tâmpa unul dificil, dintr-o serie de jocuri grele pe care urmează formaţia sălăjeană să le dispute


HC Zalău reprezintă cu mândrie judeţul nostru, în acest sezon, în Europa. Calificată în sferturile de finală ale Cupei EHF, formaţia sălăjeană are în continuare parte de un program încărcat şi destul de dificil.

Primul test va avea loc mâine, de la ora 12.00, la Braşov, acolo unde echipa antrenată de Gheorghe Tadici va întâlni echipa locală, Corona. Gruparea de sub Tâmpa are probleme mari în acest sezon. Chiar dacă a cheltuit foarte mult, rezultatele au lăsat de dorit şi braşovencele nu trec prin cea mai bună perioadă, mai ales că recent au schimbat din nou antrenorul, iar de acest lucru, HC Zalău poate profita la maxim.

“Urmează o perioadă dificilă cu un meci la Braşov, apoi jucăm acasă cu Craiova şi săptămâna viitoare vom juca şi meciul tur din sferturile Cupei EHF. Ne gândim la primul joc, cel de la Braşov. Este probleama celor de la Corona că îşi tot schimbă antrenorii. Au avut un antrenor care era obişnuit să umble de la o echipă la alta, cu cohorta după el, de patru-cinci jucătoare. Au cheltuit enorm de mult, e problema lor. Noi încercăm să facem un meci bun acolo şi vom vedea ce va ieşi”, a spus Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL