Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău încheie sezonul regulat cu o victorie


Gruparea de la poalele Meseşului a reuşit să se impună în patru seturi în faţa celor de la Dinamo Bucureşti, într-un meci disputat în capitală


Volei Municipal Zalău a reuşit să “spargă gheaţa”. Deşi trebuia ca meciul din ultima etapă a sezonului regulat dintre campioana României şi Dinamo să se dispute la Zalău, cele două echipe au făcut schimb, iar în tur, meciul s-a disputat în oraşul de sub Meseş, în timp ce duelul de acum s-a desfăşurat în capitală.

Campioana României venea după o serie negativă înaintea acestui joc şi nu a mai reuşit să câştige niciun meci din ultimele trei disputate în deplasare. Meciul de la Zalău dintre cele două formaţii a fost unul foarte echilibrat, iar Volei Municipal s-a impus greu, cu 3 – 2.

Cu toate acestea, gruparea de la poalele Meseşului a început mult mai bine jocul cu Dinamo, iar băieţii lui Nikolay Jeliazkov au fost precişi în execuţii, astfel că primul set le-a revenit zălăuanilor, scor 25 – 22. În setul doi, jocul a fost unul la fel de echilibrat, doar că de această dată, bucureştenii au fost cei în controlul jocului, impunându-se cu 25 – 19.

La 1 – 1 la seturi, zălăuanii au intrat mult mai motivaţi şi uşor-uşor a început să-şi intre în ritm Filip Stoilovic.  În cele din urmă, setul le-a revenit elevilor lui Nikolay Jeliazkov, iar setul patru a fost unul extrem de disputat. Cele două şi-au împărţit punctele la început, iar la 11 – 10 pentru Zalău, antrenorul dinamoviştilor a cerut time-out. Diferenţa de două puncte s-a păstart până la 14 – 12, după care Filip Stoilovic a fost de neoprit şi a obţinut patru puncte consecutive, cu un atac eşuat al lui Caio de Pra printre ele, scorul ajungând la 18 – 12. În cele din urmă, Zalăul a câştigat şi setul patru şi implicit, meciul.

A fost prima victorie obţinută în deplasare, după trei eşecuri la rând. Totuşi, la statistică, acest joc va conta ca şi când s-ar fi disputat pe terenul Zalăului, însă acest lucru contează mai puţin.

Mai multe detalii despre acest joc, dar şi despre următoarea perioadă din Divizia A1 a campioanei României, în ziarul Sportul Sălăjean din 28 februarie.


Dinamo Bucureşti – Volei Municipal Zalău 1 – 3 (-22, 19, -17, -16)


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1