Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după meciul cu CSM Slatina: “M-a mulţumit atitudinea fetelor, unele pot deveni jucătoare de bază”


În meciul din optimile Cupei României cu CSM Slatina, HC Zalău a evoluat cu jucătoarele care au prins minute  mai puţine în acest sezon. Unele dintre acestea chiar l-au mulţumit pe tehnician, care a remarcat evoluţia unor jucătoare, însă nu a dorit să facă şi nominalizări


După parcursul foarte bun din Cupa EHF, HC Zalău a debutat luni seara într-o nouă competiţie, este vorba de Cupa României. În ultimii ani, HC Zalău nu a pus accent pe această competiţie, gruparea de la poalele Meseşului preferând să acorde şansa de a evolua cât mai multe minute handbalistelor care au jucat mai puţin.

Luni seară, în meciul cu CSM Slatina, din optimile Cupei, Gheorghe Tadici a mers pe aceeaşi formulă ca şi până acum şi a mizat pe jucătoarele care au evoluat mai puţin.

Cu toate acestea, tinerele handbaliste nu au dezamăgit şi chiar au avut o evoluţie foarte bună. Să spunem că cea mai bună marcatoare a jocului cu CSM Slatina a fost Ana Ciolan, cu 6 goluri, urmată de tânăra Diana Nichitean cu 5 goluri.

De asemenea, în acest joc s-a remarcat în mod special şi Raluca Kelemen, cea care în finalul jocului a avut câteva intervenţii foarte bune şi timp de 13 minute nu a primit gol. La finalul jocului, antrenorul Gheorghe Tadici a remarcat atitudinea unor jucătoare şi chiar a fost de părere că unele dintre ele pot deveni jucătoare de bază în viitor, însă a fost reţinut în a acorda nume.

“O parte din ele au corespuns, în special atât timp cât au avut prospeţime. În momentul în care au început să obosească, au aparut o serie de greşeli tehnice, sunt de înţeles. Unele jucătoare chiar m-au mulţumit prin atitudinea lor, dar şi prin câteva realizări care sunt rezultatele a multor repetiţii şi a pregătirii de la antrenamente şi mi-au demonstrat că s-ar putea să facă pasul spre prima echipă şi să devină jucătoare de bază”, a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL