Connect with us

FOTBAL

Prezenţă numeroasă la Adunarea Generală de la AJF Sălaj, dar şi un invitat special. GALERIE FOTO


La acest eveniment au fost prezenţi 40 de reprezentanţi ai asociaţiilor afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj, din totalul de 47 


Mai este foarte puţin timp până când se vor relua întrecerile din fotbalul mic din Sălaj, iar până atunci, cei din conducerea AJF Sălaj au decis să organizeze vineri, 23 februarie, Adunarea Generală, cu reprezentanţii asociaţilor afiliate. Spre deosebire de anul trecut, evenimentul a avut loc în Crasna.

Cu toate acestea, din totalul de 47 de asociaţii afiliate la AJF Sălaj, au răspuns prezent la această Adunare Generală nu mai puţin de 40.

Reprezentanţii echipelor sălăjene au avut parte şi de o surpriză când au ajuns. Astfel, la acest eveniment a participat şi un invitat special, Radu Bitea, preşedintele AJF Bihor, cel care a ţinut şi un discurs.

După aceste momente, s-a trecut la dezbaterea subiectelor aflate pe ordinea de zi. Mai întâi a fost prezentat bugetul de venituri şi cheltuieli, pentru ca pe urmă să fie stabilite datele de începere a campionatelor din Liga a IV-a şi Liga a V-a.

Dacă Liga a IV-a se va relua în data de 11 martie, precum a fost stabilit, o schimbare a avut loc la Liga a V-a. Astfel, cel de-al cincilea eşalon nu se va relua în 11 martie, ci două săptămâni mai târziu, în 25 martie. Acesta subiect a fost foarte delicat, Nagy Mihai, delegatul celor de la Kemer Camăr fiind cel mai vehement asupra acestui subiect, dorind ca Liga a V-a să se reia mai repede.

Totuşi, cel mai delicat subiect a fost cel legat despre arbitraj.

Mai multe detalii despre Adunarea Generală de la AJF Sălaj, în ziarul Sportul Sălăjean din 28 februarie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL