Connect with us

LIGA I

Se reia şi Liga 1 de minifotbal. PROGRAMUL etapei


Primul eşalon programează vineri  prima rundă din 2018, derby-ul etapei fiind confruntarea dintre Dia Guard Divino şi Autoland Hosu


Toate ligile din Campionatul de Minifotbal Onix au intrat în linie dreaptă, iar după ce săptămâna trecută s-a reluat Liga 2, vineri este programată şi prima etapă din 2018, din Liga 1.

În acest eşalon, legea este făcută de către Dia Guard Divino, care are victorii pe linie şi ocupă fotoliul de lider, cu două puncte în faţa celor de la Dandonia FS Grup. Campioana ultimelor două ediţii porneşte anul cu un meci destul de greu şi urmează să susţină în prima etapă din 2018 derby-ul cu Autolan Hosu, formaţie care se află abia pe locul 5, dar care după meciurile din Cupa României arată o revenire de formă. La doar două puncte de lider se află Dandonia FS Grup, formaţie care continuă cursa de urmărire a celor de la Dia Guard Divino şi îşi propune o victorie în primul meci cu Yvo Ego Booth.

Locul 3 este ocupat de către Autovip, care după ce a fost eliminată din Cupa României a rămas să se concentreze pe campionat. În prima etapă din acest an, foarte probabil, formaţia şimleuană va câştiga la “masa verde” cu Favorit Brădet, având în vedere că adversarii au unele probleme organizatorice şi jocul nu va fi programat. Fan Courier ocupă doar locul 4 în Liga 1 şi este la 10 puncte în spatele liderului, însă gruparea condusă de Radu Ionuţaş speră la o evoluţie mult mai bună în a doua parte de campionat când va încerca să prindă podiumul. În prima rundă, “poştaşii rapizi” au parte de un adversar imprevizivil, Boldo Florex Hida, care ştie să se mobilizeze când joacă cu echipele fruntaşe. Să mai spunem că din sezonul regulat au mai rămas de jucat patru etape, până pe 16 martie, după care campionatul va continua cu un play-off şi play-out.

Etapa a VI-a se dispută după programul:

Vineri, ora 20.00: Yvo Ego Booth – Dandonia FS Grup (OT)

Ora 21.00: Fan Courier – Boldor Florex Hida (OT)

Sâmbătă, ora 19.00: Someşul Someş Odorhei – Fino Brutto Borla (OT)

Luni, ora 22.00: Dia Guard Divino – Autoland Hosu (OT)

Favorit Brădet – Autovip (neprogramat)

 

236 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I