Connect with us

FOTBAL

Negocierile dintre Marius Cozma şi CS Hida s-au cam împotmolit


Cel puţin în această iarnă, fostul tehnician al campioanei Unirea Mirşid nu va ocupa banca tehnică a “lanternei roşii” din Liga a IV-a, deşi ambele părţi voiau intenţii nune pentru un proiect interesant pentru “sportul rege” din comună. “Cine ştie, poate vom colabora din vară. Am fost contactat şi de cei de la Voinţa Derşida, dar nu am vrut să le fac neplăceri celor de la Sporting Zalău cu care sunt rivali în Liga a V-a”, spune fostul căpitan al Armăturii

Ca şi antrenor la Unirea Mirşid, Marius Cozma a reuşit să cucerească toate trofeele  din fotbalul mic din Sălaj, campionatul judeţean, Cupa şi Supercupa!

Ieşit din fenomen în vara anului trecut, fostul căpitan al echipei FC Armătura Zalău a fost foarte aproape în această iarnă de o revenire în “sportul rege”, cel care i-a dat multe satisfacţii în viaţă.

Contactat de conducătorul echipei CS Hida, Marius Cozma a discutat cu conducerea clubului, cu autorităţile locale şi chiar cu primarul Dumitru Petruş.

La un moment dat, cele două părţi erau aproape înţelese, iar tehnicianul voia să aducă cu el şi câţiva jucători cu experienţă, pentru ca CS Hida să poată părăsi subsolul clasamentului.

Până la urmă, negocierile dintre fostul antrenor al campioanei Sălajului şi “lanterna roşie” din Liga a IV-a nu s-au mai fructificat, cel puţin până în vară.

“Discuţiile nu s-au mai fructificat, pentru că în strucura conducerii au avut uele schimbări, în plus nici jucătorii pe care am vrut să îi aduc de la Mirşid şi de la Jibou. Cine ştie, poate vom colabora din vară. Am fost contactat şi de cei de la Voinţa Derşida, acolo unde ar fi trebuit să merg ca jucător-antrenor, dar nu am vrut să le fac neplăceri celor de la Sporting Zalău cu care sunt rivali în Liga a V-a”, ne-a declarat Marius Cozma.

În aceste condiţii, tânărul antrenor ar putea rămâne şi  în returul ce bate la uşă tot un spectator de lux.  De cealaltă parte, CS Hida vrea să evadeze de pe ultimul loc, iar pentru aceasta şi Primăria şi Consiliul Local Hida au pregătit un buget consistent.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL