Connect with us

FOTBAL

Şimleuanul Ioan Gurzău revine în fotbal!


Fostul preşedinte de la FC Silvania Şimleu a acceptat o nouă provocare şi urmează să ocupe funcţia de director sportiv la Unirea Dej


Chiar dacă nu mai avem nici măcar o echipă  în ligile superioare, Sălajul mai are oameni de fotbal, care sunt văzuţi destul de bine şi la nivel naţional. O astfel de persoană este şimleuanul Ioan Gurzău, cel care a ocupat funcţia de preşedinte la FC Silvania Şimleu, formaţie ce a făcut cinste acestui judeţ în Liga a II-a.

După desfiinţarea formaţiei de sub Măgură, Gurzău a mai lucrat pe la echipe din Liga a III-a, chiar şi Liga a II-a, astfel că şimleuanul a fost în conducerea celor de la Unirea Dej şi Olimpia Satu Mare.

După o pauză nu foarte lungă, Ioan Gurzău revine din nou în fotbalul din ligile superioare şi va ocupa funcţia de director sportiv la Unirea Dej, grupare la care a mai lucrat în perioada 2012 – 2013.

Unirea Dej ocupă penultimul loc în Seria a V-a din Liga a III-a, dar s-a întârit puternic pentru retur şi a adus un antrenor italian, cât şi şapte jucători străini!

 

Mai multe amănunte despre acest subiect, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL