Connect with us

DIVIZIA A1

Campioana încheie prima parte de campionat în capitală


La ultima partidă din sezonul regulat, CS Volei Municipal Zalău joacă pe terenul lui Dinamo unde ia în calcul doar o victorie de trei puncte, cu ajutorul căreia ar putea urca pe locul 4


Sâmbătă, ora 17.00, la Bucureşti: 

Dinamo Bucureşti – Volei Municipal Zalău

Până la urmă, victoria cu Arcada Galaţi a fost un simplu “foc de paie”, deoarece Volei Municipal Zalău   a contat foarte puţin în celelalte jocuri, exceptând partida cu CSS 2 Baia Mare, când s-a impus cu 3 – 0.

A mai rămas o etapă de jucat din sezonul regulat, iar deocamdată, campioana României este tot pe locul 5, în afara obiectivului. Gruparea de sub Meseş speră însă să intre în faza superioară a campionatului cu o victorie, care i-ar da posibilitatea să ajungă pe locul 4, asta în condiţiile în care CSM Bucureşti nu ar lua mai mult de un punct din deplasarea de la SCMU Craiova. Pentru Volei Municipal, ultimul meci din retur vine tot cu o deplasare lungă, la Bucureşti, unde sâmbătă va juca în compania celor de la Dinamo. Deşi după transferurile care le-a făcut în vară era văzută o candidată la un loc în play-off, Dinamo nu a rupt gurat târgului şi s-a resemnat cu gândul că va juca în partea inferioară a clasamentului.

“Alb-roşii” ocupă locul 7 şi par să nu aibă o miză atât de importantă înaintea jocului de sâmbătă. Cum Unirea Dej a jucat în devans partida cu Tricolorul Ploieşti, pe care a şi pierdut-o, Dinamo va termina returul pe locul 7 indiferent de rezultatul de sâmbătă. De cealaltă parte, Volei Municipal Zalău este în goană după puncte, de care are mare nevoie pentru a mai spera la podium.

Acest meci trebuie însă tratat cu maximă seriozitate, având în vedere că Dinamo este o echipă imprevizibilă, care în acest campionat a reuşit să câştige în faţa liderului Steaua. Şi la meciul tur cu campioana României, Dinamo a reuşit să “fure” un punct de pe terenul Zalăului.

Să mai spunem că din ultima etapă a sezonului regulat s-au disputat deja două meciuri. Arcada a câştigat la Timişoara cu 3 – 0, în timp ce Tricolorul Ploieşti a jucat acum două săptămâni la Dej, unde s-a impus cu 3 – 2. Liderul Steaua se poate însă distanţa de cele două contracandidate la titlu, având în vedere că are un meci uşor cu CSS 2 Baia Mare.

După runda de sâmbătă urmează cea mai importantă fază a campionatului, play-off-ul urmând să înceapă pe data de 3 martie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1