Connect with us

Ştiri din Sălaj

Sălajul, codaş la numărul de imobile vândute


Judeţul nostru se află pe penutlimul loc în topul realizat de Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară privind numărul de imobile vândute în luna ianuarie 2018


Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară a realizat un top al imobilelor vândute în luna ianuarie 2018. Pe primul loc în acest top s-a clasat, poate precum era de aşteptat, Bucureştiul, cu 4.931 de imobile vândute, în timp ce pe locul 2, oarecum surprinzător s-a situat judeţul Iaşi, cu 2.431 de imobile vândute.

Podiumul acestui top a fost completat de judeţul Cluj, în care au fost completate 2.374 de tranzacţii imobiliare. Dacă până acum am prezentat judeţele cele mai atractive pentru români, ei bine, în coada clasamentului găsim şi judeţul nostru.

În prima lună din acest an, în Sălaj s-au vândut doar 217 imobile, judeţul nostru clasându-se pe penultimul loc. Ultimul loc i-a revenit judeţului Tulcea, cu doar 185 de tranzacţii reuşite.

De remarcat este faptul că, la nivel naţional, în prima lună din acest an, numărul ipotecilor a crescut, fiind înregistrate 16.316, cu 5.406 mai multe decât luna ianuarie 2017. Totuşi, şi în acest top, judeţul Sălaj se află la coada clasamentului. Dacă în Bucureşti s-au realizat cele mai multe astfel de operaţiuni, 3.076, Sălajul se află la polul opus, cu doar 31.

 

188 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj