Connect with us

DIVERSE

Raluca Kelemen a închis poarta Zalăului aproape o jumătate de repriză în meciul cu Slatina!


Tânăra “portăriţă” a celor de la HC Zalău a avut o prestaţie foarte bună în meciul de Cupă cu CSM Slatina, mai ales în partea secundă, când a avut mai multe parade foarte bune, chiar şi o perioadă de 13 minute fără gol primit


În vara anului trecut, la Zalău ajungea Raluca Kelemen, o “portăriţă” de viitor, care este o prezenţă constantă la echipa naţională a României U19. Având un antrenor precum Gheorghe Tadici, dar şi o colegă experimentată cum este Paula Vişan, tânăra Kelemen a avut evoluţii bune încă de când a ajuns la Zalău.

Privită ca o mare speranţă a handbalului românesc, Raluca Kelemen a primit şanse să impresioneze în tricoul celor de la HC Zalău, iar tânăra “portăriţă” a fost la înălţime de fiecare dată. Chiar dacă este portar, Kelemen s-a remarcat într-un mod special în acest sezon în meciul cu Hypo Viena, datorită celor trei goluri marcate într-un joc din turul al treilea preliminar din cadrul Cupei EHF. Luni seară, în meciul cu CSM Slatina din cadrul optimilor de finală ale Cupei României, Gheorghe Tadici a mizat din nou pe serviciile tinerei “portăriţe”.

La fel ca şi în precedentele jocuri, Raluca Kelemen şi-a făcut datoria şi a avut câteva intervenţii foarte bune, apreciate şi de publicul numeros prezent în tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

După o evoluţie încurajatoare în prima repriză, în partea secundă, Kelemen a fost precum un zid în poarta Zalăului, iar CSM Slatina a reuşit să mai marcheze de numai 7 ori. Mai mult de atât, de remarcat este prestaţia tinerei “portăriţe” ale Zalăului din ultimele minute de joc. Mai exact, din minutul 47 şi până în minutul 60, tânăra “portăriţă” nu a primit gol.  Raluca Kelemen a avut mai multe parade fantastice şi a apărat chiar şi o lovitură de la 7 m.  Elena Fulgoi a reuşit să înscrie la chiar ultima fază a meciului. Să reamintim faptul că Raluca Kelemen este o piesă de bază pentru echipa naţională a României U19, cu care a reuşit să câştige şi Trofeul Carpaţi în vara anului trecut.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE