Connect with us

HANDBAL

Consiliul Judeţean Sălaj alocă aproape trei milioane de lei pentru sport


“1.2 milioane de lei sunt deja alocate echipei HC Zalău, restul de bani vor fi împărţiţi pe bază de proiecte”,  ne-a declarat preşedintele Tiberiu Marc


La fel ca şi în anii trecuţi, autorităţile judeţene au fost cele care au susţinut handbalul, dar şi mici proiecte în care s-a pus accentul pe sportul de masă. Cam aceeaşi va fi situaţia şi în acest an. Astfel, în şedinţa ordinară de săptămâna trecută, Consiliul Judeţean a fost stabilit bugetul pentru anul 2018. Astfel, pentru susţinerea activităţilor sportive din acest an, instituţia condusă de Tiberiu Marc a alocat o sumă de 2.9 milioane lei, adică 29 de miliarde de lei vechi.

Altfel spus, bugetul este comparabil cu cel de anul trecut, când HC Zalău a beneficiat de o sumă de 2.8 milioane, în baza proiectului de finanţare depus.

Pentru anul 2018, suma de 1.2 milioane de lei este deja alocată echipei de handbal ondusă de Gheorghe Tadici, pentru derularea celei de a doua parte a sezonului, urmând ca în vară Consiliul Judeţean să finanţeze un nou proiect pe care îl va întocmi HC Zalău.

Pe lângă aceasta, autorităţile judeţene vor susţine şi alte proiecte sportive şi care vor fi finanţate undeva la începutul celui de-al doilea semestru.

“Bugetul este comparabil cu cel de anul trecut. Deocamdată, până la sfârşitul anului sunt câteva finanţări care se derulează şi vom pregăti un proiect pentru viitorul an competiţional, asta începând cu mijlocul anului. Deocamdată noi finanţăm handbalul până la sfârşitul campionatului. Sunt în derulare nişte proiecte pe care le-am început anul trecut, iar cele care vor începe în acest an le vom da drumul probabil înaintea începerii celui de-al doilea semestru. Până acum, 1.2 de milioane este suma împărţită pentru handbal, până la vară”, a declarat Tiberiu Marc pentru Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL