Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după victoria cu CSM Slatina: „Poate că în Cupa României nu ar mai fi trebuit să forţăm, însă din respect pentru public am încercat să ne respectăm blazonul”


Urmează o nouă perioadă grea pentru HC Zalău, cu meciuri dificile, iar tehnicianul grupării de la poalele Meseşului s-a arătat puţin îngrijorat de faptul că meciul din faza următoare a Cupei va avea loc la două zile distanţă de returul din Turcia, din Cupa EHF


HC Zalău a debutat luni seară în Cupa României. Deşi duelul cu CSM Slatina ar fi trebuit să aibă loc duminică, de la ora 11.00, meciul a fost amânat, la cererea televiziunilor. În duelul din optimi cu echipa Victorinei Bora, Gheorghe Tadici a folosit mai mult jucătoarele care au prins minute mai puţine în acest sezon.

Cu toate acestea, tinerele jucătoare nu au dezamăgit şi prin urmare, gruparea de la poalele Meseşului a reuşit să se impună cu 23 – 19. Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Ana Ciolan, cu 6 goluri, urmată de Diana Nichitean cu 5 reuşite.

La finalul jocului, Gheorghe Tadici a remarcat faptul că urmează o perioadă destul de dificilă pentru HC Zalău, începând cu deplasarea de la Braşov, vizita Craiovei şi meciul tur din Cupa EHF, cu Kastamonu.

„Au fost două echipe care şi-au menajat titularele deoarece urmează o perioadă foarte dificilă, cu jocuri foarte grele, în special pentru noi, dar şi pentru CSM Slatina, e problema lor însă. Poate că în Cupa României nu ar mai fi trebuit să forţăm, însă din respect pentru public am încercat să ne respectăm blazonul. Victoria de astăzi ne duce în urnele pentru tragerea la sorţi a fazei următoare a competiţiei, care va fi foarte aproape de meciul retur din Turcia, imediat, la două zile, dar asta e, ne-am asumat-o şi va trebui să o parcurgem. Va trebui să ne concentrăm acum pregătirea pentru acest tur de forţă care urmează. Am avut antrenamente atât fizice, cât şi pe aspecte de creştere de formă. Pe de altă parte, ne-au interesat şi jucătoarele tinere care nu au prea jucat, să le dăm posibilitatea să evolueze şi într-un joc oficial”, a declarat Gheorghe Tadici.


Alte articole pe acelaşi subiect:

HC Zalău s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. GALERIE FOTO


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL