Connect with us

ALTE SPORTURI

Valeria Motogna, alături de programul “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”. GALERIE FOTO


Handbalista care are în palmares nu mai puţin de opt titluri naţionale, dar şi alte performanţe notabile, a fost de acord să participe în cadrul programului lansat de Ministerul Tineretului şi Sportului şi a vizitat Şcoala Gimnazială “Simion Bărnuţiu” din Bocşa


Programul “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate” continuă în judeţul Sălaj, acesta ajungând în tot mai multe şcoli din judeţ. Săptămâna trecută a venit rândul Şcolii Gimnaziale “Simion Bărnuţiu” din Boşca să fie vizitată.

Dacă la vizitele şcolilor precedente, alături de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj au fost alături Călin Marincaş şi Paula Todoran, ei bine, la şcoala din Bocşa, pentru prima dată alături de acest program a fost multipla campionă din handbalul feminin, Valeria Motogna.

Handbalista care a fost şi port-drapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing din 2008 şi care recent şi-a deschis o şcoală de handbal în Zalău a vorbit în faţa a peste 180 de elevi din clasele primare şi gimnaziale I – VIII, despre sport şi importanţa acestuia.

La finalul întâlnirii, Valeria Motogna a fost asaltată cu multe întrebări de către elevii prezenţi în sala de sport.

“Vom continua implementarea acestui program şi în alte instituţii de învăţămând din judeţul Sălaj şi vom avea ca invitaţi şi alte personalităţi marcate ale sportului sălăjean”, a spus Adrian Fărcaş, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI