Connect with us

FOTBAL

S-a încheiat cu succes o nouă ediţie a Cupei AJF Sălaj. GALERIE FOTO


Finalele competiţiei organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal au avut loc astăzi, în sala de sport de la Valcău de Jos. Unirea Mirşid, Olimpia Rus şi CS Crasna sunt marile câştigătoare ale competiţiei


Pe prima dată în acest an, Cupa AJF Sălaj a avut loc pe trei categorii, Liga a IV-a, Liga a V-a, dar şi Juniori A1. S-a dovedit a fi o idee foarte bună, iar competiţia a stârnit mult interes din partea echipelor din fotbalul sălăjean.

Meciurile din cadrul grupelor s-au disputat în sălile de sport din Someş Odorhei şi Valcău de Jos, iar azi, 18 februarie, în sala de sport de la Valcău de Jos au avut loc şi meciurile din fazele finale. După meciuri foarte disputate, Cetatea Buciumi şi Unirea Mirşid au reuşit să se califice în finală după ce au trecut de CS Barcău Nuşfalău, respectiv Olimpic Bocşa.

Prima finală care s-a disputat a fost cea de la Juniori A1 dintre CS Crasna şi Silvania Cehu Silvaniei. Gruparea din Crasna s-a aflat în controlul partidei pe tot parcursul meciului şi în cele din urmă a reuşit să se impună cu 4 – 1. A urmat finala mare de la categoria Liga a V-a, dintre Olimpia Rus şi Sporting Zalău.

Meciul a fost unul foarte spectaculos, peste nivelul ligii în care se află momentan cele două echipe. Totuşi, ocaziile mai mari le-au aparţinut grupării din Rus. La pauză, Olimpia avea deja 2 – 0. Acest scor s-a păstrat până spre finalul jocului. Cu câteva minute înainte de fluierul final, cei de la Sporting au făcut o schimbare interesantă, în speranţă că vor marca egalarea. Astfel, portarul Ciprian Petran a fost înlocuit cu jucătorul Florin Kordiş. S-a dovedit a fi neinspirată această mutare, iar Olimpia Rus a mai marcat un gol, securizându-şi astfel victoria finală şi trofeul.

Competiţa a continuat cu ultimul meci al zilei şi al competiţie, duelul dintre Unirea Mirşid şi Cetatea Buciumi. Cele două formaţii s-au mai întâlnit şi în faza grupelor, la Someş Odorhei, atunci câştigând Mirşidul cu 3 – 2. Şi de această dată, Unirea a fost echipa mai precisă. Ionuţ Mureşan a deschis scorul pe finalul primei reprize, însă Cetatea a egalat imediat după pauză, după golul marcat de Raul Zdroba. Experienţa jucătorilor Unirii a făcut diferenţa, iar Bogdan Ciaca şi Ciprian Pavel cu o “dublă” au stabilit scorul final, aducând un nou trofeu în vitrina clubului din Mirşid.

De remarcat este faptul şi că două echipe au ales să nu se prezinte la fazele finale. Este vorba de echipa de juniori de la CS Barcău Nuşfalău, care ar fi trebuit să dispute finala mică împotriva Unirii Mirşid şi cei de la Someşul Someş Odorhei, care ar fi trebuit să înfrunte Voinţa Derşida, tot în finala mică, de la Liga a V-a.

Mai multe detalii despre fazele finale ale Cupei AJF, în ziarul de miercuri, 21 februarie.


Juniori A1:

Finala mică: Unirea Mirşid – CS Barcău Nuşfalău 3 – 0 – neprezentare

Finala mare: CS Crasna – Silvania Cehu Silvaniei 4 – 1

Liga a V-a:

Finala mică: Voinţa Derşida – Someşul Someş Odorhei 3 – 0 – neprezentare

Finala mare: Olimpia Rus – Sporting Zalău 3 – 0

 

Liga a IV-a:

Semifinala I: CS Barcău Nuşfalău – Cetatea Buciumi 0 – 0; 2 – 3 d.l.p.d.

Semifinala II: Unirea Mirşid – Olimpic Bocşa 4 – 2

Finala mică: CS Barcău Nuşfalău – Olimpic Bocşa 3 – 2

Finala mare Unirea Mirşid – Cetatea Buciumi 4 – 1


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL