Connect with us

HANDBAL

Junioarele III de la CSS Zalău, fără reacţie în faţa echipei CSS 2 Baia Mare


Micuţele handbaliste pregătite de Livia Sabou au fost copleşite de emoţii şi de numele adversarului în duelul din această etapă şi au cedat la scor duelul de pe semicerc


Junioarele III de la CSS Zalău au fost primele care şi-au încheiat vacanţa din rândul echipelor de junioare de handbal. Din păcate, programul din acest an nu putea fi unul mai greu, iar în primele trei jocuri din acest an, elevele Liviei Sabou au fost nevoite să se înfrunte, pe rând, cu primele trei clasate.

După eşecurile cu Pegasus Târgu Mureş şi CS Phoenix Baia Mare, pentru CSS Zalău a urmat, la finele săptămânii trecute, duelul cu ocupanta locului 3 în clasament, CSS 2 Baia Mare. Cum poate era de aşteptat, a fost un meci foarte greu, în care băimărencele şi-au impus jocul încă din start şi au dictat ritmul partidei până la final. Sălăjencele nu s-au regăsit în prima repriză, la fel cum s-a întâmplat şi în primele două meciuri.

În ciuda unei reprize foarte bune făcute de portarul Ştefania Mocuţ, la pauză CSS 2 Baia Mare avea deja avantaj de 12 goluri, scor 17 – 5. În partea secundă, zălăuancele şi-au mai revenit şi uşor-uşor au recuperat din diferenţa de pe tabelă, însă handbalistele de la CSS 2 Baia Mare au “accelerat” din nou şi în cele din urmă au reuşit să se impună la o diferenţă categorică.

Totuşi, trebuie menţionat şi faptul că deşi s-a aflat pe foaia de joc, Karina Ghinea nu a evoluat nici măcar un minut, din cauza unor probleme medicale. De asemenea, Denisa Varga a intrat doar în finalul jocului, când scorul începea să ia proporţii prea mari.

Să spunem că în acest joc, Mara Pop şi Natalia Iepan au fost cele mai bune marcatoare de la CSS Zalău, ambele fiind marcatoarele a 4 goluri.

“Am avut un început de an foarte greu şi se pare că această apărare avansată ne termină. Fetele sunt foarte imprevizibile şi pe noi ne-a dezavantajat şi faptul că nu am putut conta pe Karina Ghinea şi foarte puţin pe Denisa Varga. Sperăm că următoarea perioadă va fi mai accesibilă, la fel cum s-a întâmplat şi în tur”, ne-a spus prof. Livia Sabou.

Să spunem că deşi trebuia să joace la sfârşitul săptămânii, CSS Zalău va evolua la ACS Alpha Oradea în data de 25 februarie, meciul fiind amânat  din cauza alegerilor de la FRH.


CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare 12 – 26 (5 – 17)

CSS Zalău: Ştefania Mocuţ, Roxana Pădurean – Mara Pop (4), Natalia Iepan (4), Baczo Bianka (2), Denisa Varga (1), Alexandra Ţap (1), Sonia Udrescu, Kurti Andrea, Emanuela Zahorte, Denisa Ghiulea, Florina Cadar, Daria Gîrbouan, Antonia Ţurcaş, Beatrice Roş şi Karina Ghinea. Antrenor: prof. Livia Sabou


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL