Connect with us

JUNIORI

Cadeţii de la CSS Zalău au câştigat duelul cu Bistriţa şi s-au calificat la turneul semifinal


Elevii lui Horea Giurgiu au reuşit să treacă în patru seturi de LPS Bistriţa


Acest sezon este unul destul de bun pentru echipa de cadeţi a celor de la CSS Zalău. Elevii lui Horea Giurgiu ocupă locul 4 în clasament, însă la doar două puncte distanţă de ocupanta locului 2, CSS Topliţa, în timp ce lider detaşat este CSS Lapi Dej.

În etapa de la finele săptămânii, primele două clasate au avut meci direct, iar gruparea dejeană nu a avut nicio problemă în a trece la pas de CSS Topliţa. Astfel, de înfrângerea ocupantei locului secund putea profita CSS Zalău, lucru care s-a şi întâmplat. Elevii lui Horea Giurgiu au primit vizita pe teren propriu a “lanternei roşii”, LPS Bistriţa. Zălăuanii au început foarte bine meciul şi încă din start au fost mai exacţi decât adversarii lor, iar în aceste condiţii, primul set a revenit Zalăului.

În actul secund, bistriţenii au luptat exemplar şi s-au impus, însă a fost doar o tresărire de orgoliu. Prin urmare, următoarele două seturi au fost câştigate din nou de CSS Zalău, într-o manieră categorică, obţinând astfel victoria finală.

Pentru CSS Zalău urmează deplasarea de la CSS Lapi Dej, însă nu mai contează rezultatul având în vedere că odată cu victoria obţinută în faţa celor de la LPS Bistriţa, zălăuanii au obţinut şi calificarea la turneul semifinal.

“Am câştigat destul de lejer, deşi nu am jucat foarte bine. Cu această victorie am reuşit să ne calificăm la turneul semifinal, dar sperăm ca în viitor să facem meciuri mai bune”, ne-a spus profesorul Horea Giurgiu.

361 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Volei

    18 February 2018 at 17:48

    Cum poti zice domnule ziarist ca e un sezon bun?Abia s-au calificat de pe locul 4…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI