Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău întâlneşte o pretendentă la titlu


Dacă partida cu CSS 2 Baia Mare este precum un antrenament oficial, CS Volei Municipal va avea parte luni de un examen extrem de dificil la Tricolorul Ploieşti, în faţa căreia a pierdut şi la Zalău


Sezonul regulat se apropie de final, iar prima parte de campionat urmează să se termine în ultimul weekend din februarie. Până atunci, Volei Municipal Zalău mai are de susţinut două partide, ambele în deplasare. După meciul cu modesta CSS 2 Baia Mare, gruparea de sub Meseş se pregăteşte de un examen extrem de dificil, urmând să joace luni, în deplasare la Tricolorul Ploieşti.

Adversara Zalăului din penultima etapă a returului este o candidată la titlul de campioană şi ocupă locul secund, la patru puncte în spatele liderului Steaua, însă formaţia antrenată de Sergiu Stancu are un meci mai mult jucat.

Înaintea confruntării de luni, Tricolorul Ploieşti este favorită, mai ales că joacă pe teren propriu, acolo unde în acest campionat, doar Steaua Bucureşti a reuşit să câştige, în timp ce Arcada Galaţi a obţinut un singur punct. Gruparea din judeţul Prahova a reuşit să câştige în faţa Zalăului şi partida din tur, cu scorul de 3 – 1, provocând o înfrângere campioanei pe teren propriu, după o perioadă de un an şi jumătate de invincibilitate.

Chiar dacă are în faţă o echipă redutabilă, Volei Municipal Zalău este încrezătoare că se poate întoarce cu puncte. De fapt, zălăuanii au nevoie de rezultate pozitive pentru a reveni cât mai rapid pe locul 4 şi pentru a reintra în lupta pentru podium. Partida dintre Tricolorul Ploieşti şi Volei Municipal Zalău se dispută luni, de la ora 18.00 şi urmează să fie televizată de Digi Sport.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1