Connect with us

FOTBAL

Se fac înscrieri pentru Cupa “Primăverii”


Ediţia a II-a va debuta în perioada 24 – 25 februarie la Titan Arena  şi se adresează echipelor din Liga a IV-a, dar şi celor din Liga a V-a


În mai puţin de o lună de zile, campionatele din Liga a IV-a şi Liga a V-a Sălaj se vor relua, startul returului în cele două eşaloane fiind programat pentru data de 11 martie. Până atunci, echipele participante se mai pot pregăti în cadrul unei competiţii organizate de AJF Sălaj, este vorba de Cupa “Primăverii”, care în acest an a ajuns la ediţia a II-a.

Întrecerea se va disputa la Titan Arena, în format “8+1” şi este adresată pentru echipele din Liga a IV-a, cât şi pentru cele din Liga a V-a. Prima fază va debuta în perioada 24 – 25 februarie, urmând ca etapa finală să aibă loc o săptămână mai târziu, în perioada 3 – 4 martie.

La fel ca şi anul trecut, competiţia se va organiza pe categorii diferite, Liga a IV-a, respectiv Liga a V-a, iar înscrie se pot face de pe acum la secretariatul AJF Sălaj. Ediţia inaugurală de anul trecut a fost câştigată de către Unirea Mirşid la categoria Liga a IV-a, în timp ce Olimpia Rus s-a impus la  competiţia rezerevată echipelor de la Liga a  V-a.

Să mai spunem că până la începerea acestei competiţii, AJF Sălaj a convocat Adunarea Generală Extraordinară pe data de 23 februarie de la ora 18.00, la sala de festivităţi din cadrul Primăriei Crasna. Pe ordinea de zi sunt mai multe puncte, printre care propuneri şi măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii fotbalistice.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL