Connect with us

FOTBAL

Dumbrava Gâlgău să întărește cu un jucător din Liga a III-a!


La campioana Sălajului a ajuns în această iarnă Alexandru Flueraş, cel care în ultima perioadă a jucat la Sănătatea Cluj, dar care în carieră a evoluat și pentru FC Zalău


Aflată pe locul secund, la trei puncte în spatele liderului, Dumbrava Gâlgău este încrezătoare că poate câştiga din nou campionatul Ligii a IV-a.

Pentru retur, formaţia antrenată de Marius Paşca speră să arate şi mai bine, iar în aceste condiţii, tehnicianul a încercat să aducă întăriri la echipă.

Deocamdată, campioana Sălajului a reuşit  o singură achiziţie, însă una de marcă, având în vedere că a adus un jucător ce în ultimii ani a evoluat în Liga a III-a.

La Gâlgău Almaşului va evolua mijlocaşul zălăuan – Alexandru Flueraş, cel care în ultima perioadă a jucat la Sănătatea Cluj, însă el a acumulat experienţă în eşalonul superior şi la FC Zalău.

“Pentru mine fotbalul este acum pe planul secund. Am decis să îmi termin facultatea, apoi masterul şi să îmi construiesc o carieră în afara fotbalului. Am avut mai multe oferte din Liga a IV-a Cluj şi de la Sporting Zalău, dar am mers la Gâlgău de plăcere şi pentru că îmi plac oamenii din cadrul echipei. Sper să avem o evoluţie bună în retur şi să scoatem maxim de la fiecare meci. Va trebui să fim constanţi şi să câştigăm toate meciurile”, ne-a declarat Alexandru Flueraş.

Tehnicianul Marius Paşca consideră că venirea lui Alexandru Flueraş la echipă va aduce un plus.

“Mi-am dorit să îl aducem la echipă pe Alexandru Flueraş şi mă bucur că a acceptat să joace la noi. Este un mijlocaş tânăr, pe care îl apreciez. Chiar dacă în ciuda faptului că este un jucător tânăr are deja experienţă în Liga a III-a, la FC Zalău şi Sănătatea Cluj. Cu siguranţă ne va ajuta. Mi-aş mai fi dorit doi jucători, dar din păcate nu s-a putut şi rămânem cu acest lot. Important este să fim feriţi de accidentări şi să ne putem pregăti”, a spus Marius Paşca.

Campioana a început deja pregătirile pentru retur, iar antrenorul a programat câte două şedinţe pe săptămână.

În perioada următoare, Dumbrava Gâlgău va juca şi câteva jocuri amicale, iar primul va fi cu Minaur Baia Mare, liderul din Seria Sud a Ligii a IV-a Maramureş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL