Connect with us

HANDBAL

Show la vestiare cu Vasile Mărgulescu la meciul HC Zalău – Rapid


Supărat de prestaţia brigzăii de arbitri, oficialul Rapidului a tunat şi a fulgerat la finalul jocului, şi într-un moment de furie a tăbărât peste cei doi oficiali, chiar în vestiar


Chiar dacă meciul dintre HC Zalău şi Rapid Bucureşti în ziua de astăzi reprezintă doar un derby al orgoliilor, având în vedere că gruparea de la poalele Meseşului este una dintre echipele bune din Liga Naţională, în timp ce Rapid se zbate undeva în subsolul clasamentului.

În amintirea derby-urilor de altă dată, cele două formaţii au oferit un handbal bun şi un spectacol pentru public, însă dintr-un asemenea joc nu au lipsit şi clinciurile. Încă din startul jocului, cele două părţi au fost iritate de prestaţia celor doi arbitri, Sebastian Mârza şi Cristian Nedelea.

Spiritele s-au încins la maxim în momentul în care Larisa Tamaş a fost eliminată timp de două minute, însă cei aflaţi la masa oficială au uitat să pornească cronometrul. Cei de la Zalău au sesizat această problemă, iar Gheorghe Tadici a răbufnit la adresa oficialilor.

După ce spiritele s-au mai calmat puţin, a venit rândul rapidiştilor să protesteze vehement, motiv că Larisa Tamaş nu şi-a respectat eliminarea de două minute şi ar fi intrat mai repede pe teren.

Aflat în tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici”, Vasile Mărgulescu a fost foarte iritat de deciziile celor doi arbitri, iar la finalul partidei acesta a fost oprit cu greu de către jucătoare pentru a nu isca un scandal în sală.

Totuşi, Mărgulescu a fost potolit doar temporar, iar după ce arbitrii au ajuns în vestiar, oficialul Rapidului a intrat peste ei şi a început să le adreseze cuvinte jignitoare celor doi oficiali, ţipetele sale putând fi auzite din hol. Acesta a fost potolit din nou de jucătoare şi de jandarmi şi a părăsit Sala Sporturilor din Zalău fără alte incidente.

Sursa foto: Mircea Pauşenciuc

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL