Connect with us

DIVERSE

Şimleuanul Liviu Antal “omul foarfecă”, din Cupa României

Şimleuanul din lotul campioanei Oţelul Galaţi a reuşit joi seara un euro gol în partida cu FC Vaslui din sferturile Cupei României

Ultima partidă din sferturile Cupei României a pus faţă în faţă Oţelul Galaţi şi FC Vaslui. Ambiţiile dintre cele două echipe a făcut ca ultimul meci din sferturile Cupei României să fie unul de poveste. FC Vaslui a început mai bine partida şi a reuşit să deschidă scorul chiar în prelungirile primei reprize prin Wesley. Acelaşi jucător avea să mărească avantajul echipei conduse de Adrian Porumboiu cu aproximativ 30 de minute înainte de final, însă acest avantaj nu a durat decât două minute.

Şimleuanul Liviu Antal a aprins speranţele în tabăra Oţelului cu o super execuţie. Jucătorul campioanei a redus din diferenţă cu o foarfecă laterală din interiorul careului şi totul se juca în continuare. Două minute mai târziu, gălăţenii au restabilit egalitatea prin Iorga în urma unei lovituri de la 11 metri. Nu avea să se termine aşa, deoarce N Doye a marcat cu un şut necruţător cu câteva minute înainte de final şi FC Vaslui este echipa care se califică în careul de aşi ai Cupei României.

Aşadar, echipa lui Liviu Antal părăseşte Cupa României şi scaunul lui Dorinel Munteanu se clatină serios. Şimleuanul Liviu Antal rămâne cu satisfacţia golului fabulos marcat în poarta Vasluiului, dar din păcate echipa s-a părăseşte Cupa României. Omul "foarfecă" din Cupa României nu este la prima execuţie de acest gen. În faza anterioară, în optimi, Liviu Antal reuşea o asemena execuţie în meciul cu FCM Tg. Mureş, imediat după ce irosise o lovitură de la 11 metri.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE