Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici, după victoria cu Rapid: “Sunt mulţumit de cum a decurs atacul, dar sunt dezamăgit de faza de apărare”


Managerul celor de la HC Zalău nu a fost mulţumit de faptul că echipa sa a primit prea multe goluri, dar şi pentru faptul că sălăjencele nu au dat dovadă de concentrare la începutul jocului


Joi după amiază, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău a avut loc înfruntarea dintre HC Zalău şi Rapid Bucureşti, însă a fost mai mult un derby al orgoliilor, în amintirea duelurilor aprige de altădată.

Cele două echipe se află în părţi diferite ale clasamentului, iar Zalăul era favorită. Cu toate acestea, rapidistele au dat o replică foarte bună formaţiei sălăjene şi “s-au ţinut scai” în prima repriză de HC Zalău. Până la urmă, gruparea de la poalele Meseşului a reuşit să se impună cu 43 – 35 şi a revenit pe locul 5 în Liga Florilor, poziţie pe care a urcat CSM Bistriţa, înaintea duelului dintre Zalău şi Rapid.

Meciul spectaculos, cu multe goluri a fost pe placul publicului, însă anumite aspecte ale jocului l-au nemulţumit pe Gheorghe Tadici.

“Am dorit să revenim pe poziţia a cincea, având în vedere că a trecut Bistriţa cu victoria de la Vâlcea peste noi. Am început jocul greu, pentru că fetele nu s-au concentrat, dovadă fiind cele 19 goluri primite în prima repriză. Am avut probleme în apărare. În final, pot spune că sunt mulţumit de cum a decurs atacul, dar sunt dezamăgit de faza de apărare, mai ales dacă mă gândesc la jocurile care urmează”, a spus Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL