Connect with us

FOTBAL

Dumbrava Gâlgău s-a pregătit pentru retur, în cantonament, la Ocna Şugatag!

Gruparea condusă de Aurel Pintican şi-a încărcat bateriile într-un stagiu de pregătire ce a durat 7 zile la Ocna Şugatag

 

 Puţine echipe din Liga a IV-a şi chiar din Liga a III-a au posibilităţi de a efectua un asemena stagiu de pregătire. Ei bine, iată că, chiar dacă provine din Liga a IV-a, Dumbrava Gâlgău a ţinut să se pregătească pentru returul de campionat, la Ocna Şugatag. Delegaţia echipei din Gâlgău Almaşului a fost compusă din 20 de jucători, plus managerul Aurel Pintican şi antrenorul de la juniori Gheorghe Gârbouan.

Din perioada 29 februarie şi până în 7 martie jucătorii echipei Dumbrava s-au pregătit în staţiunea unde până nu de mult şi FC Zalău a efectuat un stagiu de pregătire. Nu au făcut parte din delegaţie, jucătorii Isai Făzăcaş şi Flavius Ilieş, dar în schimb au fost cooptaţi în lot cei mai talentaţi juniori de la echipa de juniori pregătită de Gheorghe Gârbouan. În perioada respectivă, în staţiunea maramureşeană au mai efectuat stagii de pregătire gruparea din Liga a III-a, Olimpia Satu Mare, cât şi echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare.

Managerul echipei Dumbrava, Aurel Pintican a pus accentul în perioada cantonamentului pe pregătirea fizică şi mai puţin pe cea tehnico – tactică. Se anunţă un retur de campionat extrem de disputat, iar Dumbrava porneşte de pe poziţia a VI-a, iar la finele campionatului, vicecampioana judeţului doreşte să revină în primele locuri ale Ligii a IV-a, acolo unde am fost obişnuiţi să vedem clasată gruparea condusă de Aurel Pintican.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. eu

    16 March 2012 at 17:25

    degeaba,daca dupa aia raman la sarmale si bere….nu pot alerga din amintiri.dar bravo lor oricum…sper sa joace fotbal acuma,nu box :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL