Connect with us

Sporturi

SPECIAL. Ajut-o pe Ștefania să aibă o viață normală! Copila de 3 ani din Crișeni nu poate merge şi are nevoie de bani pentru o operaţie în SUA


Floașiu Ștefania-Elena s-a născut prematur la doar 31 de săptămâni cu o greutate de nici 1.500 de grame și 39 cm, iar la naștere a fost diagnosticată cu PARALIZIE CEREBRALA, o boală ce afectează în cea mai mare parte membrele inferioare și superioare. Deși are aproape trei ani și jumătate, Ștefania nu poate merge. Există șanse pentru o viață normală, dar aceasta fetița trebuie să facă o intervenție chirurgicală, iar apoi o operație ortopedică la o clinică din Statele Unite ale Americii

În luna septembrie a anului trecut, vă prezentam un  caz mai special despre o fetiţă din Zalău care a fost diagnosticată cu leucemie când avea doar doi anişori! Iniţial, Szilagyi-Birta Raluca a trecut peste boală, dar problemele au reapărut chiar înainte de a merge la şcoală. Cu ajutorul oamenilor cu suflet, fetiţa a primit susţinere financiară pentru a începe un tratament scump, dar şi pentru transplantul de măduvă osoasă care să îi salveze viaţa.

Revenim, azi, cu un alt caz delicat, dar care ar putea fi rezolvat, dacă oamenii generoşi se vor implica din nou, într-o acţiune caritabilă ce se va derula sub egida celor de la “ReuşimÎmpreună RRR”

Floașiu Ștefania-Elena s-a născut prematur la 31 de săptămâni cu o greutate de 1.490g si 39 cm. Când avea doi anişori,  doctorii au fost diagnosticată cu ceea ce se numeşte în termeni medicali “DIPLEGIE SPASTICĂ”, adică o formă de PARALIZIE CEREBRALĂ ce afectează în cea mai mare parte membrele inferioare, dar şi membrele superioare.

Deşi are trei anişori şi 5 luni, fetiţia originară din comuna Crişeni nu poate merge singură, iar terapia Vojta, kinetoterapia şi celelalte proceduri făcute în continuu pentru recuperarea motorie nu mai sunt suficiente, pentru că SPASTICITATEA nu iartă şi “STRÂMBĂ OASE”.

Şansa Ştefaniei de a merge este o intervenţie chirurgicală pe coloană, completată de o operaţie ortopedică, programate în luna septembrie 2018 în Statele Unite ale Americii, la clinica “Saint Louis Children’s Hospital în Saint Louis”, Missouri.

“Doctorul T. S. Park ne asigură că beneficiile postoperatorii sunt semnificative şi că Ştefania va putea merge independent, cel puţin în medii protejate. De aceea, lansăm un apel umanitar, încrezători ca solidaritatea poate constitui o şansă reală pentru destinul ei şi că vom reuşi să strângem cei 60.000 $ necesari operaţiei, iar Ştefania va merge independent. Încă de acum, vrem să mulţumim tuturor pentru implicare şi împreună o să reuşim <TOŢI PENTRU ŞTEFANIA!>“, a spus mama Ştefaniei, cu o mare durere în suflet, dar şi cu speranţă.

Aşteptăm acum deschidere totală de la oamenii cu suflet mare, pentru ca fetiţa din Crişeni să aibă o copilărie fericită şi să poată avea o viaţă normală!

Pentru aceasta, este nevoie de suma de 75.000 de dolari, adică 60.000 $ pentru intervenţiile chirurgicale, însă mai sunt cheltuieli ce însumează încă alte 15.000 $ , deoarece pe lângă cele două operaţii se adaugă costuri de tratament postoperator – o lună de tratament în SUA, iar apoi un an de zile kinetoterapie zilnică acasă – şi alte cheltuieli de transport şi cazare în SUA.

 


ASOCIAŢIA POT MAI MULT PENTRU ŞTEFANIA:

 

BRD – RON: RO57BRDE320SV24588823200

Banca Transilvania:

RON: RO12BTRLRONCRT0434014301
EUR: RO59BTRLEURCRT0434014301
USD: RO63BTRLUSDCRT0434014301

Titular: Foasiu Ioana Elena

Asociaţia Sportivă CAVALERII: 

RO19RNCB0214115987920001

Cont PayPal: ioana81ro@yahoo.com


Floașiu Ioana – 0740 – 75.87.17

Floașiu Florin – 0744 – 47.84.74



Vezi AICI şi alte subiect pe acelaşi subiect:

SPECIAL. Ajut-o pe Raluca să trăiască! Copila de 7 ani din Zalău suferă de leucemie şi are nevoie de bani pentru o operaţie în Italia

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in Sporturi