Connect with us

Feminin

Naţionala României de fotbal feminin a încheiat stagiul din Antalya


„Tricolorele” au efectuat un cantonament de 10 zile în Turcia şi au jucat şi două partide amicale, împotriva campioanei Danemarcei şi a ocupantei locului 3 din aceeaşi ţară scandinavă


Naţionala României de fotbal feminin a efectuat un cantonament de 10 zile în Antalya, Turcia, perioada 4 – 14 februarie. Pentru acest stagiu de pregătire, selecţionerul Mirel Albon a decis să convoce mai multe jucătoare tinere, care ar putea face pasul către echipa mare în viitorul apropiat.

Pentru o experienţă cât mai utilă şi mai benefică, Naţionala noastră a organizat şi două partide amicale, contra celor de la Brøndby IF, campioana Danemarcei şi contra celor de la Ballerup-Skovlunde Fodbold, ocupanta locului 5 din aceeaşi ţară scandinavă.

Primul joc a fost cel cu Brøndby IF, sâmbătă după amiază. În meciul cu, campioana Danemarcei, România a jucat fără mai multe jucătoare de bază, Mirel Albon, după cum a spus şi pentru ziarul Sportul Sălăjean, a vrut să vadă “la lucru” jucătoarele tinere.

Din păcate, jocul nu a decurs în favoarea noastră şi în final, România a cedat jocul, scor 2 – 5, însă această experienţă nu poate fi decât benefică pentru tinerele tricolore.

În meciul cu BSF, desfăşurat marţi, România s-a prezenat cu prima garnitură în prima repriză şi acest lucru s-a văzut pe tabelă, la pauză fiind înregistrat un rezultat de egalitate. Pentru repriza a II-a, Mirel Albon a schimbat aproape toată echipă, iar în final, danezele s-au impus cu 6 – 1.

156 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin