Connect with us

HANDBAL

Alina Dobrin: “Mergem la Zalău să ne jucăm şansa”


Experimentata handbalistă a celor de la Rapid Bucureşti a remarcat faptul că gruparea din capitală nu are nicio presiune în acest meci şi bucureştencele îşi vor juca şansa în speranţa obţinerii unui rezultat pozitiv


Rapid Bucureşti are parte de un sezon greu, după ce a revenit în Liga Naţională, acest lucru se datorează şi faptului că gruparea “alb-vişinie” a fost urmărită de ghinion şi rând pe rând, jucătoare importante au suferit accidentări.

În aceste condiţii, Rapid a ajuns pe penultima poziţie în clasament şi joi are parte de o deplasare dificilă, pe terenul celor de la HC Zalău, echipă care este în căutarea unei victorii după înfrângerile cu Măgura Cisnădie, din campionat şi H 65 Hoors din Cupa EHF.

Nu se pune problema echipei favorite înaintea acestui joc, însă Alina Dobrin, una dintre cele mai experimentate handbaliste din lotul Rapidului, dar care nu va juca la Zalău din cauza unei accidentări la umăr, este de părere că bucureştencele nu au nicio presiune şi îşi vor juca şansa la Zalău. Să reamintim faptul că Alina Dobrin a făcut parte din acea generaţie a Rapidului de la începutul anilor 2000 care pentru o perioadă de timp s-a luptat cu Silcotub Zalău pentru titlul naţional, între cele două echipe existând şi o mare rivalitate.

“Prea mult nu sunt de zis înaintea acestui joc. Avem mai multe accidentate, dar încercăm să ne îmbunătăţim jocul de la etapă la etapă. Mergem la Zalău să ne jucăm şansa şi vom vedea care va fi rezultatul final. Noi nu avem nicio presiune”, a declarat Alina Dobrin.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL