Caută articole

Filtrează articole
ARTE MARTIALE

KARATE MODERN

15.03.2012 - 16:13

Gheorghe Pop - preşedinte CS Omega Şimleu Silvaniei: “Clubul nostru are şapte campioni, în ultimii trei ani”

 Gheorghe Pop - preşedinte CS Omega Şimleu Silvaniei:  “Clubul nostru are şapte campioni, în ultimii trei ani”

Paula Radu a fost ultima campioană naţională la proba de kumile minicadete. Este a doua medalie, câştigată de sportiva din Jibou, în acest an!


 


 


Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

De la Campionatul Naţional de la Craiova, clubul condus de Gheorghe Pop - CS Omega s-a întors acasă cu trei medalii. Sportivii de la CS Omega au avut o evoluţie bună, iar sportiva Paula Radu a cucerit locul I şi titlul de campionă naţională la categoria 55kg, la proba de kumite minicadete. Eleva lui Gheorghe Pop a început să se antreneze acum patru ani. Se pare că încep să se vadă şi rezultatele după atâta muncă. Tânăra sportivă a evoluat foarte mult având în vedere că în acest an şi-a adjudecat deja două medalii. Prima medalie a fost câştigată în luna februarie, la Oradea, la Campionatul Naţional Şcolar, iar cea de-a doua la campionatul de la Craiova. “Pentru clubul nostru această medalie înseamnă încă un campion. CS Omega are şapte campioni în ultimii trei ani”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Pop. Gruparea condusă de Gheorghe Pop continuă să rămână fruntaşă la nivel naţional prin prisma rezultatelor obţinute de sportivi la diferite concursuri. 


 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2358

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter