Connect with us

FOTBAL

Jucător de la Inter Milano, în Liga a IV-a Sălaj!

Românul Vlad Jula a evoluat 5 ani la juniorii lui Inter Milano, iar acum s-a întors, în ţară, unde va evolua pentru AS Chieşd!

Gruparea din comuna Chieşd, condusă de inimosul primar Ioan Cătană, continuă să impresioneze. Dacă în Liga a IV-a, Ovidiu Cătană şi compania au impresionat în turul campionatului, reuşind o clasare pe locul 5, în faţa unor formaţii cu pretenţii, iată că, cei din Chieşd nu se opresc aici.

Recent, AS Chieşd a reuşit un transfer de marcă, tocmai din Serie A, de la Inter Milano! Să nu vă gândiţi că ar urma să vină la formaţia din Chieşd, Diego Forlan sau Diego Milito, ci un junior, originar din comuna Chieşd, care a evoluat nu mai puţin de cinci ani la juniorii de la Inter Milano. Este vorba de Vlad Jula, jucător în vârstă de 18 ani, care va îmbrăca tricoul echipei din Chieşd, din retur.

 “Din moment ce a jucat la juniorii lui Inter Milano, are valoare. A evoluat nu mai puţin de 5 ani la gruparea din Italia unde a fost stabilit împreună cu părinţii. A revenit acasă şi am decis să-l legitimăm la echipă şi cu siguranţă va fi un mare câştig pentru noi. Joacă pe postul de mijlocaş şi promite multe. Noi mizăm doar pe jucători din aria comunei şi Vlad Jula este chiar din Sighetu Silvaniei, localitate unde AS Chieşd îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu. Am rămas aceaşi echipă din turul campionatului şi sperăm într-un retur şi mai bun”, ne-a declarat primarul comunei Chieşd – Ioan Cătană.

 

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. inter

  15 March 2012 at 15:09

  :))))) asta da fotbalist

 2. anonim

  15 March 2012 at 15:24

  dak era asha mare fotbalist ramanea la inter :))

 3. LfdMpBtjSyFIrl

  21 April 2012 at 20:50

  stelian r. / Veniti cu totii la Putna in 15 august ! Uniti-va ! Patriotismul nu este numai iberiua păme2ntului een care te-ai născut ci, mai ales, iberiua trecutului, fără de care nu există iubire de ţară. M. Eminescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in FOTBAL