Connect with us

HANDBAL

Andreea Trăilă: “Sperăm să facem un joc cât mai bun la Zalău”


Handbalista celor de la Rapid Bucureşti consideră meciul cu HC Zalău unul dificil, atât din punct de vedere al valorii superioare a grupării sălăjene, cât şi din cauza faptului că formaţia din capitală se deplasează la Zalău fără mai multe jucătoare cheie, din cauza accidentărilor


HC Zalău a fost o echipă pe val în ultima perioadă şi a reuşit să lege 7 victorii consecutive, în campionat şi Cupa EHF. Totuşi, această serie victorioasă a fost oprită tocmai etapa trecută, la Cisnădie.

După eşecul cu Măgura, HC Zalău caută să se revanşeze în faţa fanilor şi vrea victoria în meciul de joi cu Rapid Bucureşti.

Meciul pare a fi la îndemâna Zalăului la prima vedere, însă orice se poate întâmpla şi nu trebuie să mergem departe şi ne amintim de victoria celor de la “U” Cluj în faţa Coronei Braşov. Totuşi, bucureştencele vin la Zalău cu un lot decimat de accidentări şi în aceste condiţii, pare greu de crezut că vor putea obţine un rezultat pozitiv.

Cu toate că momentan ocupă penultima poziţie în clasament, gruparea din capitală arată potenţial şi are câteva jucătoare care se remarcă meci de meci.

Printre cele mai bune jucătoare ale Rapidului în acest sezon este şi Andreea Trăilă. Interul stânga care a pus umărul la promovarea echipei din Giuleşti, are parte de un sezon foarte bun şi este a patra cea mai bună marcatoare a Rapidului în Liga Naţională, având 33 de goluri reuşite. Andreea Trăilă este încrezătoare şi va face tot ce îi va sta în putinţă pentru ca Rapid să facă un joc cât mai bun.

“Zalăul este o echipă bună, o echipă puternică şi care se apără foarte bine, având jucătoare ambiţioase. Ştiu că au avut un program foarte încărcat şi obositor, însă ne aşteaptă un meci greu şi sperăm să facem un joc cât mai bun. Îmi plac golurile, dar îmi propun să joc pentru echipă, vreau să câştige echipa. Asta contează la final, nu câte goluri am dat eu”, a spus Andreea Trăilă, pentru Sportul Sălăjean.

Valorosul inter stânga a avut de spus câteva cuvinte frumoase şi despre galeria Zalăului, una cunoscută în toată ţara pentru pasiunea şi devotamentul de care dă dovadă, meci de meci.

“Fanii Zalăului sunt cunoscuţi pentru atmosfera creată la fiecare meci, ei iubesc handbalul şi echipa zălăuană, dar nu consider că aceştia vor fi un impediment pentru noi, în desfăşurarea jocului”, a mai spus Trăilă.

Să spunem că meciul dintre HC Zalău şi Rapid Bucureşti se va desfăşura joi după amiază, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

Avancronica partidei cu Rapid Bucureşti o puteţi citi AICI.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL