Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident cu victime la intrarea în Sălaj. Un microbuz s-a răsturnat în șanț 


Evenimentul a avut loc marţi dimineaţa între oraşul Huedin şi comuna Fildu de Jos. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, maşina a derapat într-o curbă şi a intrat în şanţ


Marţi dimineaţa, în jurul orei 8.15, pe drumul naţional DN1 G, care leagă oraşele Huedin și Jibou a avut loc un accident de circulaţie ce putea avea urmări grave.

Astfel, la intrarea în judeţul Sălaj, în apropiere de comuna Fildu de Jos, la o curbă, un microbuz s-a răsturnat în șanț.

Conform primelor informații, conducătorul auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra volanului, dar şi controlul asupra direcției de mers.

Microbuzul a intrat în şanţ, iar două pasagere au fost rănite.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanţă, poliţie, dar şi un criminalist.

După cum scrie stiridinhuedin.ro, ambulanţa le-a preluat pe cele două victime şi le-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Să vedem care sunt şi informaţiile oficiale, oferite de reprezentanţii poliţiei din Cluj.

„În jurul orei 08:15, conducătorul unui autoturism care circula dinspre Huedin înspre Sălaj, pe DN1 G, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum ar fi derapat într-o curbă. Astfel, s-a răsturnat într-un șanț. Două femei, pasagere în autovehicul, au fost rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Carmen Jucan – purtătorul de cuvânt de la IPJ Cluj.

Cercetările continuă pe acest caz în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs evenimentul.

281 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj