Connect with us

CUPELE EUROPENE

Gheorghe Tadici aşteaptă susţinere financiară şi din partea autorităţilor locale!


“Sper ca şi consilierii locali să înceapă să îşi îndrepte faţa spre handbal”, a spus tehnicianul după ce HC Zalău a jucat ultimele meciuri tot cu sala plină și s-a calificat în grupele Cupei EHF  


HC Zalău a reuşit o nouă performanţă notabilă pe plan european şi s-a calificat pentru a treia oară în sferturile Cupei EHF în ultimii şase ani.

Gruparea antrenată de Gheorghe Tadici a ajuns în această fază a competiţiei după ce în acest sezon european a bifat până acum nu mai puţin de opt victorii în cele nouă partide disputate, dar gruparea de sub Meseş nu vrea să se oprească aici.

O calificare în sferturi înseamnă automat şi costuri mai mari pentru HC Zalău având în vedere că va mai disputa cel puţin două partide la nivel european, dar Gheorghe Tadici speră ca finanţatorul principal – Consiliul Judeţean Sălaj – să asigure sprijin şi pentru faza următoare.

Managerul de la HC Zalău ar dori ca echipa sa să primească susţinere şi de la autorităţile locale, iar în acest sens a avut deja o primă discuţie cu primarul Ionel Ciunt, chiar la finalul meciului cu Larvik.

“Vom vedea ce ne vor aduce sorţii şi în ce măsură Consiliul Judeţean Sălaj ne va sprijin pentru faza următoare. Am văzut că a fost şi primarul Ionel Ciunt la meciri de handbal. I-am arătat şi reclamele care le-a avut Primăria Zalău în sală, mai multe decât Consiliul Judeţean Sălaj. Sper ca şi consilierii locali să înceapă să întoarcă capul şi spre handbal”, a declarat Gheorghe Tadici.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 14 februarie.

243 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ion

    13 February 2018 at 11:15

    piticu porno zice nu, adica la handbal nu se poate face evaziune fiscala ca si la volei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE