Connect with us

DIVIZIA A1

Nikolay Jeliazkov: „Am avut şi momente foarte bune în meciul cu CSM Bucureşti”


Tehnicianul campioanei României este dezamăgit de rezultatul înregistrat de Volei Municipal Zalău, însă remarcă faptul că pe alocuri, gruparea de la poalele Meseşului a avut şi momente foarte bune în joc


Volei Municipal Zalău este departe de tot ceea ce ne aşteptam cu toţii în acest sezon. După un an în care a câştigat titlul naţional şi în care beneficiază de cel mai mare buget din istoria voleiului sălăjean, cu toţii ne-am fi aşteptat ca Volei Municipal să lupte din nou pentru medalii de aur.

Timpul şi forma slabă a campioanei ne-a demonstrat contrariul. După plecarea lui Marian Constantin, gruparea sălăjeană părea că îşi revine cu noul antrenor pe bancă, Nikolay Jeliazkov şi a obţinut o victorie cât se poate de categorică în faţa Arcadei Galaţi.

În aceste condiţii, suporterii campioanei se aşteptau la o victorie şi în capitală, la CSM Bucureşti. N-a fost să fie, iar Volei Municipal Zalău s-a întors acasă doar cu un punct. Nikolay Jeliazkov s-a arătat dezamăgit de acest rezultat, însă a remarcat şi faptul că în jocul campioanei au existat şi momente foarte bune de joc.

„Am avut multe suişuri şi coborâşuri în jocul cu CSM Bucureşti. Am avut şi momente foarte bune, după care am greşit foarte uşor. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul la blocaj şi trebuia să îl folosim mai mult şi pe Rareş Bălean, însă el a fost uşor accidentat săptămâna trecută. Trebuie să muncim mai mult şi cred că vom fi bine”, ne-a spus Nikolay Jeliazkov.

Să spunem că după acest joc, pentru campioana României urmeazî un meci cu un adversar facil, cel cu CSS 2 Baia Mare, în Sala Sporturilor din Zalău.

151 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1