Connect with us

FOTBAL

Rapid Zimbor şi-a măsurat forţele cu o fruntaşă din Liga a V-a Cluj


Gruparea condusă de Gabriel Mureşan şi Liviu Ciucă a fost foarte aproape să învingă o echipă de pe podium din cel de-al cincilea eşalon din Cluj, zona Cluj-Napoca


Rapid Zimbor şi-a continuat seria partidelor amicale cu echipele din judeţul Cluj şi la sfârşitul săptămânii trecute şi-a măsurat forţele cu AS Viitorul Poieni, echipă ce a terminat turul de campionat pe locul 3, în Liga a V-a, zona Cluj.

Gruparea sălăjeană a disputat primul amical duminică, 4 februarie, în compania celor de la Avântul Panticeu, meci pierdut de Rapid, scor 2 – 5. În duelul cu Avântul, conducerea formaţiei din Zimbor a testat mai mulţi jucători, iar unii chiar au impresionat şi din retur ar putea ajuta Rapidul în lupta pentru primele locuri.

Duminică, 11 februarie, tot la Baza Sportivă “Unirea” din cartierul clujean Mănăştur s-a desfăşurat şi duelul cu AS Viitorul Poieni. La fel ca şi în primul joc, conducerea Rapidului din Zimbor a dorit să testeze mai mulţi jucători. Totuşi, în prima repriză a jocului cu ocupanta locului 3 din Liga a V-a, zona Cluj, Rapid Zimbor a început cu cea mai bună garnitură avută la dispoziţie, “profesorul” Adrian Popescu fiind o piesă importantă care a lipsit de la acest joc.

În aceste condiţii, Zimborul a început foarte bine jocul şi după aproximativ 10 minute, chiar a deschis scorul. Marian Silaghi a executat o lovitură liberă, mingea a ajuns la Mihai Tilincă, care a marcat cu un şut la colţul lung.

Totuşi, după 10 minute, clujenii au reuşit să egaleze, după o ieşire greşită la offside a apărării sălăjene.

Sălăjenii şi-au revenit destul de repede şi au început să pună tot mai multă presiune pe adversar. Până la urmă, acest pressing a dat roade, iar în minutul 35, clujenii, puşi sub presiune, şi-au dat un autogol. Până la pauză, pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi Valentin Roşca.

Având 3 – 1 după prima repriză, conducerea echipei sălăjene le-a acordat şansa şi celor noi veniţi să-şi demonstreze calităţile, însă din păcate nu a mers totul conform aşteptărilor, iar clujenii au avut o revenire spectaculoasă şi în cele din urmă au reuşit să se impună cu 4 – 3, cu toate că în ultimele minute de joc, Rapid a avut mai multe şanse de a egala. De menţionat este faptul că la Viitorul Poieni evoluează şi Marian Potra, alături de Cosmin Banciu, foşti jucători ai Cetăţii Almaşu.

Să spunem că pentru Rapid Zimbor urmează un nou joc, duminică, 18 februarie, în compania celor de la AS Viitorul Sânpaul.

“Viitorul Poieni este o echipă foarte bună din judeţul Cluj, cu mulţi jucători de valoare şi care dacă ar participa în Liga a V-a din judeţul Sălaj, s-ar lupta pentru primele două locuri, indiferent dacă ar evolua în Seria Est sau Seria Vest”, ne-a spus Liviu Ciucă, delegat Rapid Zimbor.


AS Viitorul Poieni – Rapid Zimbor 4 – 3 (1 – 3)

Rapid: Paul Nechita – Paul Mureşan, Andrei Şumlea, Adrian Brad (cpt.), Ionuţ Gal, Mihai Butuza, Cosmin Tite, Vicenţiu Gal, Mihai Tilincă, Marian Silaghi şi Valentin Roşca. Delegat: Liviu Ciucă. Conducător: Gabriel Mureşan


 

293 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL