Connect with us

HANDBAL

S-a terminat vacanţa şi pentru junioarele I de la CSS Zalău


După o pauză de aproximativ 2 luni de zile, handbaliste mari de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău vor reveni în sală pentru primul meci oficial din acest an, în deplasare la CSS Odorheiul Secuiesc


CSS Zalău participă în acest sezon cu doar două echipe de handbal, la junioare III şi la junioare I. Dacă la handbalistele mici, se vede luminiţa de la capătul tunelului şi elevele Liviei Sabou şi Gabrielei Munteanu au reuşit să mai obţină câte o victorie, în ceea ce le priveşte pe junioarele I, situaţia este compromisă.

Multe dintre jucătoare s-au decis să renunţe la handbal şi în aceste condiţii, nu se mai poate discuta despre un obiectiv.Acest sezon este unul de coşmar pentru CSS Zalău, care după 10 meciuri disputate în acest campionat, ocupă ultimul loc, cu un singur rezultat de egalitate şi nouă înfrângeri suferite.

În aceste condiţii, şi având în vedere că multe jucătoare au ales să se lase de handbal, antrenoarea Gabriela Muntean ne anunţă că în jocurile rămase de disputat din acest sezon va folosi mai multe junioare II, în vederea pregătirii acestora pentru noul sezon.CSS Zalău va evolua pentru prima dată în acest an, duminică, 11 februarie, pe terenul celor de la CSS Odorheiul Secuiesc.

“Pentru junioare I, obiectivele de performanţă cât şi de pregătire sunt compromise datorită lotului din generaţia ‘99, din care mai multe jucătoare au decis să renunţe la handbal. Aşa că, la junioare I ne-am gândit să promovăm junioarele II în perspectiva anului următor. Mai mult ca sigur vom termina în coada clasamentului în serie anul acesta”, ne-a spus Gabriela Muntean.

494 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL