Connect with us

ALTE SPORTURI

TRAGEDIE. Un fost jucător de la Rugby Club Bârlad s-a stins fulgerător din viață, la doar 48 de ani


Devenit un cunoscut om de afaceri, Ovidiu Rotaru și-a găsit sfârșitul sâmbătă seara. Brusc, fostul inginer de la SC Rulmenți Bârlad s-a simțit rău și soția sa l-a dus de urgență la spital. Pe drum, s-au întâlnit și cu Ambulanța, iar un echipaj medical i-a dat îngrijiri mai bine o oră. Cu toate acestea, fostul rugbyist a intrat în comă şi doctorii nu au mai avut decât să declare decesul


Ovidiu Rotaru a devenit cunoscut ca şi un sport de performanţă, deoarece el a practicat rugby la echipa Rugby Club Bârlad.

Totodată, acesta a fost şi inginer la SC Rulmenți Bârlad. De ceva ani a început o afacere proprie, devenind un cunoscut om de afaceri în zonă.

Astfel, de mai bine de zece ani îşi deschisese o firmă de familie, un atelier de confecționat și montat termopane.

Conform celor de la vremeanoua.ro, viaţa sa a fost curmată brusc, fără ca ceva să prevestească tragedia.

Deodată, bărbatul s-a simțit rău, se sufoca și îi amorțeau mâinile. Soția sa a chemat de urgență Ambulanța, însă nu a mai avut răbdare să vină echipajul și, cu mașina personală, au plecat spre spitalul din Bârlad. Pe drum, însă, bărbatul a intrat în comă.

În drum spre spital s-au întâlnit cu Ambulanța, care a preluat pacientul în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au început resuscitarea încă din Ambulanță, însă după mai bine de o oră de încercări disperate de a-l readuce la viață, a fost declarat decesul.

„Nu a fost bolnav niciodată, nu lua pastile, era puternic, a fost sportiv, a făcut rugby, era ponderat, calm, nu înțelegem ce s-a întâmplat!”, a spus, teribil de afectat, deputatul Daniel Olteanu, cu care Rotaru era foarte bun prieten.

Corpul neînsuflețit este depus la morga spitalului bârlădean, urmând ca să fie efectuată și necropsia, pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului.

311 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI