Connect with us

FOTBAL

Sporting Zalău s-a întărit puternic pentru retur


Gruparea condusă de Doru Matei a transferat în această iarnă şase fotbalişti importanţi, dar şi-a adus şi un antrenor cu experienţă, este vorba de Călin Pop


Dacă în tur a avut unele sincope şi a terminat prima parte de campionat doar pe locul 4, la patru puncte de liderul Stejarul Sîg, Sporting Zalău speră să aibă o evoluţie perfectă în retur şi să promoveze în Liga a IV-a.

În aceste condiţii, conducerea echipei a lucrat intens în această perioadă şi a reuşit să transfere o serie de jucători importanţi.

Achiziţia iernii a fost Claudiu Băican, care în trecut a evoluat prin Liga 1 din România, dar şi în ligile inferioare din Italia.

Un transfer important a fost şi Gabriel Cozea, cel care în tur a evoluat în Liga a III-a la Sănătatea Cluj, iar campania de achiziţii a continuat cu jucători cu experienţă la nivel judeţean, precum Florin  Kordiş, Paul Pintea şi Rareş Ciaca.

Claudiu Murg, fost campion cu Meseşul Treznea a fost ultimul transfer reuşit de gruparea sălăjeană, cel care deja a şi debutat la noua sa echipă, la Cupa AJF, unde a şi marcat două goluri şi a contribuit din plin la calificarea în finală.

Din această iarnă, Sporting are şi antrenor cu Licenţa A, este vorba de Călin Pop, care în trecut a antrenat la FC Zalău, iar ultima dată a pregătit grupa de juniori republicani A de la CS Atletic Zalău.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL