Connect with us

CUPELE EUROPENE

Gheorghe Tadici îşi doreşte SCM Craiova în sferturile Cupei EHF!


“Chiar îmi doresc să jucăm cu SCM Craiova, fiindcă aşa sigur o echipă românească va ajunge în semifinale”, a spus tehnicianul celor de la HC Zalău


Chiar dacă sâmbătă seara a pierdut la scor în Suedia, HC Zalău s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei EHF.

Din faza grupelor Cupei EHF mai rămâne de jucat o singură etapă şi abia după definitivarea tabloului de opt echipe calificate va avea loc tragerea la sorţi pentru sferturi.

Managerul de la HC Zalău are deja o echipă preferată pentru faza următoare a competiţiei, declarând că şi-ar dori ca gruparea de sub Meseş să întâlnească în faza următoare echipa… SCM Craiova, adică cealaltă reprezentată a României în competiţia europeană.

“Chiar îmi doresc să jucăm cu SCM Craiova, fiindcă aşa sigur o echipă românească va ajunge în semifinale, iar asta înseamnă din nou puncte pentru România”, a spus Gheorghe Tadici.

Deocamdată, SCM Craiova nu şi-a asigurat şi matematic calificarea în sferturi, dar echipa antrenată de Bogdan Burcea are şanse mari să prindă primele două locuri din Grupa A, după ce au reuşit o victorie mare cu Brest, scor  16 – 15, SCM Craiova reuşind să revină pe final de la 11 – 15!

Oltencele ocupă primul loc, cu 6 puncte, tot acelaşi punctaj având şi Brest, dar şi Kuban Krasnodar, care se află pe locul 3.

Toate cele formaţii au şanse de calificare, dar gruparea din Bănie este favorită, mai ales că în ultima etapă joacă la Randers – ultima clasată din grupă, care nu mai are nicio şansă la calificare.

Pentru ca un duel HC Zalău – SCM Craiova să aibă loc în sferturile de finală, trebuie mai întâi ca cele două echipe să termine grupele pe locuri diferite, pentru a nu face parte la tragerea la sorţi din aceeaşi urnă.

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri 14 februarie.

292 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Dan

    12 February 2018 at 11:56

    Nu conteaza pe ce loc termina !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE