Connect with us

DIVIZIA A1

CS Volei Municpal Zalău a pierdut în capitală


Campioana României a ratat șansa de a reveni în obiectiv, după ce afost învinsă de CSM București, la finalul unui joc de cinci seturi


Victoria  meritată realizată în faţa redutabilei Arcada Galaţi de luni seara a detensionat puţin atmosfera de la poalele Meseşului.

În aceste condiţii, CS Volei Municipal Zalău s-a deplasat cu un moral mai bun pentru jocul de sâmbătă de la amiază din capitală, acolo unde Leo Del Bosco şi compania s-au duelat cu CSM Bucureşti – formaţie care înaintea rundei era pe locul 4.

Printr-o victorie, sălăjenii puteau face rocada în clasament şi, totodată elevii bulgarului Nikolay Jeliaykov, reveneau în obiectiv, adică un loc în primele patru din Divizia A1.

Deşi a avut şi momente bune, campioana României a pierdut primul set, dar şi-a revenit în actul secund, egalând scorul la seturi.

Deşi a fost lipsită de doi jucători, gruparea din capitală nu s-a lăsat şi a intrat din nou în avantaj la seturi, deşi în setul trei Zalăul a avut avantaj pe tabelă de mai multe ori.

CS Volei Municipal a început în forţă actul patru, iar tabela a indicat 0 – 5 sau 1 – 8! Treptat, CSM Bucureşti a echilibrat jocul şi a avut o perioadă foarte bună, apropiindu-se de adversar. Până la urmă, sălăjenii au egalat  la seturi şi au intrat în posesia unui punct.

Urma setul decisiv. Cu internaţionalul Răzvan Mihalcea foarte bun pe centru, Zalăul a avut 2 – 0 , dar nu a putut ţine de avantaj, iar amfitrionii au revenit, au egalat şi au intrat în avantaj, un avantaj de două-trei puncte, care până la urmă a fost şi decisiv.

Aşadar, CSM Bucureşti a câştigat partida şi s-a distanţat în clasament la două puncte faţă de partenera de joc.

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 14 februarie, puteţi vedea ma multe amănunte despre acest joc.


CSM București – CS Volei Municipal Zalău 3 – 2 (20,-16, 19, -20, 10)

CSM Bucureşti: Maximilian (2), Liaschynskas Stasis (14), Marius Iftime (8), Veniamin Aldea (8), Mihai Dumitrache (24), Burtsev Sergei (16) şi Hector Mata Parra – libero. Au mai evoluat: Cladudiu Dumitru (3) şi Pena Barreto (2). Antrenori: Vasile Pîslaru (principal) şi Ionel Rădulescu (secund)

Volei Municipal Zalău: Dobromir Dimitrov (3), Rareş Bălean (9), Răzvan Mihalcea (18), Vlad Cuciureanu (8), Leonardo Dal Bosco (14), Filip Stoilovic (21) şi Pylyp Harmash – libero. A mai evoluat: Mihai Tarţa. Antrenori: Nikolay Jeliazkov (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)


 

226 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1