Connect with us

DIVIZIA A1

Ambiţii mari pentru noul antrenor al campioanei Volei Municipal Zalău


“Dacă vom continua să muncim, putem spera la medalii”, a spus tehnicianul bulgar, după debutul excelent pe banca Zalăului


Volei Municipal Zalău a avut un început de an dezastruos, iar din partidele cu Unirea Dej, Steaua Bucureşti şi SCMU Craiova a reuşit să obţină doar două puncte. În aceste condiţii, formaţia zălăuană s-a îndepărtat de podium şi a ajuns pe locul 5, în afara obiectivului, astfel că la echipă era nevoie de o schimbare. Aceasta s-a produs pe banca tehnică, locul lui Marian Constantin fiind luat de Nikolay Jeliazkov. Deşi a avut la dispoziţie doar câteva zile înaintea derby-ului cu Arcada Galaţi, tehnicianul bulgar a reuşit să redreseze campioana, iar Volei Municipal Zalău a obţinut o victorie mare în faţa unei formaţii ce se luptă la titlu.

După acest meci, tehnicianul Nikolay Jeliazkov şi-a felicitat jucătorii şi a spus că prin muncă acest campionat mai poate fi salvat, iar Volei Municipal Zalău se poate gândi chiar la medalii.

“A fost un joc foarte dificil. Noi avem un program foarte încărcat şi greu până la final, deoarece întâlnim adversari cu un punctaj mai bun decât noi. Suntem într-un moment decisiv, dar dacă facem puncte, putem spera la medalii şi să ajungem cât mai sus. E dificil să ajungem departe dacă nu câştigăm. Sunt foarte fericit pentru băieţi, pentru că au luptat mult, au crezut în munca lor, în ceea ce am făcut zilele acestea, e un grup unit aici, iar eu sunt foarte mulţumit şi încrezător în viitor. Vedem unde vom ajunge, fiindcă e un drum lung, dar dacă vom continua să muncim, va fi bine”, a declarat Nikolay Jeliazkov.

Noul antrenor al campioanei speră într-o evoluţie la fel de bună a echipei sale şi în ultimele patru etape din sezonul regulat pentru ca Volei Municipal Zalău să se apropie de podium.

“Băieţii sunt dornici să muncească, iar acest lucru e fundamental pentru munca noastră, sunt un grup unit, ceea ce este al doilea lucru fundamental pentru a obţine rezultate. În rest, voinţă multă pentru a face cât mai bine sistemul şi tactica noastră de joc. Încercăm să dăm maximum până în play-off, să ne recuperăm fizic şi vom vedea ce va fi în partea a doua a campionatului.Vă spun sincer că îmi face plăcere să antrenez această echipă”, a mai spus Jeliazkov.

După victoria cu Arcada Galaţi, Volei Municipal Zalău rămâne pe locul 5, la un punct de CSM Bucureşti şi la patru puncte de ultima treaptă a podiumului.

De altfel, Volei Municipal Zalău şi CSM Bucureşti se duelează sâmbătă, de la ora 13.30, pe terenul grupării din capitală. Deşi conştient că moralul echipei a crescut, antrenorul Nicolay Jeliazkov nu se culcă pe-o ureche şi atenţionează că meciul cu Bucureştiul va fi unul destul de dificil.

“Ne aşteaptă un meci foarte greu la Bucureşti. CSM este o echipă bună, dar şi noi suntem o echipă valoroasă. După victoria cu Arcada Galaţi, moralul băieţilor a crescut un pic şi asa este important, având în vedere că nu au mai câştigat de o lună, dar totuşi este un singur joc, mai avem încă 14”, ne-a spus Nicolay Jeliazkov.

130 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1